Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys

Kuopio
Navigaatio päälle/pois

Sieniseuran yhteystiedot

 

Savon Sieniseurassa (perustettu 1982, Pohjois-Savon Sieniseurana 2018 saakka) on jäseniä sadan kieppeillä. Seuran toiminta-alueeseen kuuluvat Kuopion ympäristön kunnat, eteläisin jäsenemme asuu Mikkelissä ja pohjoisin Iisalmessa.

Olitpa vasta-alkaja tai pitemmälle ehtinyt sieniharrastaja tai -ammattilainen, tervetuloa mukaan toimintaan ja tapaamaan samanhenkisiä ihmisiä. Voit hyvin ottaa yhteyttä esim. sienentunnistuksen merkeissä tai tulla mukaan sieniretkellemme, jossa tapaat helposti muita jäseniämme.

Pieni sieniruokaopas

Savon Sieniseuran tavoitteena on sienten tuntemuksen lisääminen ja niiden hyötykäytön edistäminen sekä sieniluonnon suojelu osana luonnon monimuotoisuutta. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys tiedottaa sekä järjestää koulutusta, retkiä ja muita tilaisuuksia yksin ja yhdessä samaan tavoitteeseen pyrkivien toimijoiden kanssa.

Sieniseuran toiminta- ja kokoustiloina käytetään KLYY:n uutta toimitilaa Puijonkatu 15:ssa, josta löydät myynnissä olevat oranssit sienipipot ja sieniruokaoppaat. Sieniseuran retket ovat seuran jäsenille ilmaisia. Ei-jäsenet maksavat 6 euroa. Viimeiset tiedot ja muutokset retkistä löytyvät parhaiten Sieniseuran Facebookista

Voit liittyä Savon Sieniseuraan Liittymistiedot KLYY

KLYY:ssä toimii erilaisia toimintaseuroja

Seuraavassa esitellään Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistyksessä toimivat Lintuyhdistys Kuikka, Saturnus, Savon Sieniseura ja Sigma sekä Kuopion…

Lue lisää