Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys

Kuopio
Navigaatio päälle/pois

Sieniseuran yhteystiedot

 

Savon Sieniseurassa (perustettu 1982, Pohjois-Savon Sieniseurana 2018 saakka) on jäseniä sadan kieppeillä. Seuran toiminta-alueeseen kuuluvat Kuopion ympäristön kunnat, eteläisin jäsenemme asuu Mikkelissä ja pohjoisin Iisalmessa.

Olitpa vasta-alkaja tai pitemmälle ehtinyt sieniharrastaja tai -ammattilainen, tervetuloa mukaan toimintaan ja tapaamaan samanhenkisiä ihmisiä. Voit hyvin ottaa yhteyttä esim. sienentunnistuksen merkeissä tai tulla mukaan sieniretkellemme, jossa tapaat helposti muita jäseniämme.

Savon Sieniseuran tavoitteena on sienten tuntemuksen lisääminen ja niiden hyötykäytön edistäminen sekä sieniluonnon suojelu osana luonnon monimuotoisuutta. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys tiedottaa sekä järjestää koulutusta, retkiä ja muita tilaisuuksia yksin ja yhdessä samaan tavoitteeseen pyrkivien toimijoiden kanssa.

Sieniseuran toiminta- ja kokoustiloina käytetään KLYY:n Pesää Kirkkokadulla. Sieniseuran omistamat kirjat, lehdet ja muu opetusvälineistö on sijoitettu Pesälle. Sieniseuran retket ovat seuran jäsenille ilmaisia. Ei-jäsenet maksavat 6 euroa. Viimeiset tiedot ja muutokset retkistä löytyvät parhaiten Sieniseuran Facebookista

Voit liittyä Savon Sieniseuraan Liittymistiedot KLYY

KLYY:n JAOSTOT

Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistyksessä on viisi jaostoa.

Lue lisää