Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys

Kuopio
Navigaatio päälle/pois

Vastaa mie­li­pi­de­ky­se­lyyn kukkien mo­ni­muo­toi­suu­des­ta Kuopion viheralueilla

Tervetuloa vastaamaan mielipidekyselyyn, jonka tavoitteena on selvittää kaupunkilaisten näkemyksiä ympäristönhoidon menetelmiä ja erityisesti kukkivia kasveja kohtaan. Kyselyn pääosassa ovat mielipiteet luonnonkukkia, ympäristönhoidon menetelmiä ja koristekukkia kohtaan. Kyselyn tavoitteena on lisätä kaupunkilaisten tietoisuutta ja hyödyntää selvitettyjä mielipiteitä Kuopion ja muiden kaupunkien ympäristönhoidon menetelmien valinnassa ja kaupunkisuunnittelussa.

Linkki kyselyyn: https://link.webropolsurveys.com/S/12E3311CDC85AD2C

Kysely on osa Pro gradu -tutkielmaa. Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti, anonyymisti ja niitä käytetään vain tähän tutkimukseen. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10-15 minuuttia. Osallistuminen on vapaaehtoista. Kysely on tarkoitettu 15 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille.

Yhteystiedot:

Anniina Korhonen

anniiek@student.uef.fi

Oksana Skaldina

oksana.skaldina@uef.fi