Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys

Kuopio
Navigaatio päälle/pois

Tule tiistaina 28.5. klo 18 Luontotuvalle suunnittelemaan syksyn toimintaa

Tiistaina 28.5. klo 18 kokoonnumme Luontotuvalle (Puijonkatu 15, Kuopio) suunnittelemaan toimintaamme ja järjestäytymään syksyä varten. Kahvia ja teetä on tarjolla klo 17:30 alkaen. Pohditaan mm. mitkä asiat toimivat hyvin ja missä voisimme kehittyä. Etäyhteys on myös auki: https://meet.google.com/bgw-zcod-mfd?hs=224

Vuoden alusta KLYY:n toiminta siirtyi kokonaan vapaaehtoisten käsiin ja esimerkiksi Luontoillat kahvituksineen on toteutettu vapaaehtoisten voimin.

Kevään Luontoilloissa on ollut käytössä vaihtuvat keittiövuorot, joissa on ollut 2-3 henkeä järjestämässä tarjoilun (pientä suolaista ja makeaa), keittämässä kahvin/teeveden, täyttämässä tiskikoneen ja järjestämässä tuolit tuvan puolelle. Tarjottavat syötävät on voinut leipoa itse tai käydä ostamassa kaupasta ja kuittia vastaan KLYY on maksanut kulut leipojalle/ostajalle. Henkilökunnalle on olemassa oma Whatsapp-ryhmä, jossa voi kätevästi sopia keittiövuoroista.

Syksyn Luontoiltoihin olisi toiveissa avata kiertävä pesti myös tietokonevastaavalle, jonka tehtäviin kuuluu mm. etäyhteydestä huolehtiminen ja PowerPoint-esitysten diojen klikkailu eteenpäin. Tähän mennessä tehtävä on jäänyt pitkälti yhden ihmisen harteille.

Luontotuvalla järjestetään edelleen valokuva- ja taidenäyttelyitä. Suunnitelmissa olisi saada syksyllä pidettyä tupaa auki maanantai-iltaisin näyttelyvieraita varten. Tähän tarvitsisimme vapaaehtoisia päivystämään tuvalle. Suunnitellaan myös tämän toteuttamista.

Luontoillat jatkuvat syksyllä tiistaisin alkaen 17.9. ja päättyen Glögi-iltaan 10.12. Syksyn esiintyjät on jo sovittu. Kokoonnumme syyskuussa vielä uudelleen viikko tai kaksi ennen Luontoiltojen alkua.

Kaikki uudet ja vanhat vapaaehtoiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan toimintaan!