Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys

Kuopio
Navigaatio päälle/pois

Mukaan Luon­non­suo­je­lu­tii­min toimintaan

Hei kaikki KLYY:n jäsenet ja luonnon ystävät!

Olemme perustaneet luonnosuojelutiimiä KLYY:n toimintaan. Ensimmäinen tapaaminen oli tammikuun puolella ja nyt olisi tarkoitus kokoontua useamminkin. Kokoukset järjestetään Luontotuvalla, Puijonkatu 15, sekä etäyhteydellä. Saimme joitakin ideoita vaihdettua viimeksi, mutta tarkoitus olisi ideoida lisää toimintaa keväälle ja kesälle. Laittakaa siis mielenkiintoiset uutiset, tapahtumat ja ideat korvan taakse!

Mikä luonnonsuojelutiimi siis on? Luonto- ja ympäristöasioista innostunut ryhmä! KLYY on perinteikäs ja monipuolisesti Kuopiossa toimiva luontoyhdistys, jossa on monenlaista luontoharrastusta ja luonnonsuojelua. Olemme koonneet yhteen porukkaa, jolle luonto- ja ympäristöasiat ovat tärkeitä ja joka haluaisi paitsi vaihtaa ajatuksia, myös jollain tapaa toimia konkreettisesti jonkun itse määrittämänsä hankkeen kimpussa. Erityisesti nuorten herättely takaisin KLYY:n toimintaan on tavoitteena.

Jos sinua kiinnostaa liittyä joukkoon, tule käymään tapaamisessamme! Voit myös laittaa viestiä KLYY:n yhteyshenkilölle Annu Vakkilalle (tapahtumat@klyy.fi) tai toiselle yhteyshenkilölle Anni Lahtiselle (lanni@uef.fi). Meillä on myös oma WhatsApp-ryhmä, jossa sovimme seuraavista kokoontumisista ja suunnittelemme toimintaa. Ryhmään pääsee laittamalla sähköpostia Annulle tai Annille.

Etäosallistuminen: https://meet.google.com/drd-ntqe-uau

Näkemisiin!