Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys

Kuopio
Navigaatio päälle/pois

Anna lahja luonnolle! Tee tes­ta­ment­ti­lah­joi­tus Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistykselle

Testamentti on pysyvä kannanotto tärkeinä pitämiesi arvojen puolesta. Testamentilla tuet yhdistyksemme jo 127 vuotta jatkunutta työtä maakuntamme ja suomalaisen luonnon hyväksi. Testamentti on aina arvokas yhdistyksellemme, olipa se pieni tai suuri.

Aikaisemmin saamillamme varoilla voimme tänä päivänä jakaa rahastostamme mittavia apurahoja luonnon harrastajille ja tutkijoille. Lahjoitusten ja testamenttien avulla olemme myös perustaneet luonnonsuojelualueita.

Lehtori Annikki Lappalaisen ja koneasentaja Erkki Riekkisen testamenttivaroilla KLYY hankki Kokkokallion-Tyyrinvuoren metsäalueet Rautalammilta. Niistä muodostettiin luonnonsuojelualue Suomen itsenäisyyden juhlavuonna 2017. (Kuva: Pekka Tenhunen)