Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys

Kuopio
Navigaatio päälle/pois

Mars, marssimaan luonnon puolesta!

Kuopiossakin järjestetään valtakunnallinen Luontomarssi lauantaina 18.3.2023.

Me marssijat vaadimme, että tuleva eduskunta varmistaa riittävän tilan luonnolle ja takaa riittävät päästövähennykset kaikilla sektoreilla.
Voisiko Luontomarssi tällä kertaa saada sinutkin liikkeelle? Vai mietitkö, ettei marssimalla maailmaa pelasteta? Kyllä pelastetaan.
Eduskuntavaalit ovat ihan kohta, ehdokkaat ovat marssipäivänä torilla kampanjoimassa. Jos me kaikki luonnon ystävät ja luonnon puolustajat emme heille näyttäydy, ei ääni kulje eduskuntaan asti.
Jokaisen kansanedustajan on tiedettävä, että meitä on paljon ja olemme hyvin vakavissamme. He tulevat tekemään päätökset metsistä, meristä, teollisuuden päästöistä ja hömötiaisten elämästä.
Jokainen, joka marssin näkee, näkee samalla että maailmassa on ihmisiä, jotka yrittävät kääntää tuhon tien toipumisen tieksi. Tämä viesti on vietävä jokaiselle tulevaisuutta kauhulla ajattelevalle nuorelle – vaikka marssimalla.
Tämä Luontomarssin ovat järjestäneet nimenomaan nuoret. Meidän kummien, mummien, isien ja tätien velvollisuus on nyt näyttää, että välitämme. Teepussien kierrättäminen ei riitä. Tämä voi olla monelle nuorelle ja vanhemmallekin elämän ensimmäinen mielenosoitus. On vaikea keksiä tärkeämpää syytä osoittaa mieltään.
Ollaan yhdessä osa muutosta!
Luontomarssi 18.3.2023 Kuopiossa lähtee teatterilta klo 13

Anne Paulo-Tuovinen