Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Kuopion Luonnon Ystäväin Yhdistys

Kuopio
Navigaatio päälle/pois

Puijonkatu 15 on nyt auki!

Tervetuloa tutustumaan uuteen toimitilaamme! Puijonkatu 15 on luontoihmisten kohtaamispaikka aivan Kuopion torin kupeessa. Uusi viihtyisä toimitilamme antaa loistavat puitteet paikallisille ihmisille osallistua luonnonsuojelu toimintaan. Puijonkadulla järjestetään KLYY:n toimintaseurojen ja -ryhmien tapaamisia sekä erilaisia luentoja ja teemailtoja. Tapahtumat ovat kaikille avoimia!

Voit piipahtaa vain kurkkaamaan miltä uusi tilamme oikein näyttää, tulla selailemaan uusimpia luontolehtiä tai jäädä vaikka kahville juttelemaan luonnonsuojeluun liittyvistä kysymyksistä. Kerromme mielellämme luonnonsuojelu toimista niin Pohjois-Savon alueella kuin valtakunnallisestikin.

Löydät Puijonkadulta myös pienen luontokaupan, jossa myymme KLYYn ja Suomen luonnonsuojeluliiton tuotteita. Löydät tuotteet myös täältä. Tuotot käytetään luonnonsuojeluun.

Olemme auki ma-to klo 13-17

Puijonkatu 15, 70100 Kuopio

 

Nähdään Puijonkadulla!

KLYY:n palvelupäällikkö Sini Nuutinen (sini(at)klyy.fi)

Pohjois-Savon luonnonsuojelupiirin aluesihteeri Juha Ahola (pohjois-savo(at)sll.fi)