Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pirkanmaan piiri Ylä-Satakunnan yhdistys

Ylä-Satakunta
Navigaatio päälle/pois

YSY

Ylä-Satakunnan ympäristöyhdistys ry

Ysyn toiminnasta Ajankohtaista

Kuva: Markku Saarinen

Soiden, metsien, järvien ja virtavesien ja hyvinvoinnin puolesta

Ylä-Satakunnan ympäristönsuojeluyhdistyksen eli YSYN  toiminnan tarkoituksena on välittää luonto- ja ympäristötietoa.

Retkeilemme, järjestämme yleisötilaisuuksia,  teemme pieniä projekteja. Toimimme yhteistyössä ja yhteistyön rakentajina kaikkien luonnosta ja ympäristöstä kiinnostuneiden ihmisten kanssa ja toivomme, että paikallisyhdistystoimintamme kiinnostaa.

Vuosikokouksemme ajoittuu helmi-maaliskuulle.  Toimintaamme voi tulla mukaan milloin vain!  Liity-painike löytyy yläreunasta. Lämpimästi tervetuloa!

Yhdistyksen postiosoite on ysyposti(at)ysy.fi.

Ota yhteyttä ja tule mukaan!

SLL Pirkanmaan piiri

Ylä-Satakunnan ympäristöyhdistys ry

  • [email]
  • 040 5689 976 / Arja

Ajankohtaista

Lintuilta lumimyrskyn keskellä

16.2.2024 perjantai-illan suussa kokoonnuimme Parkanon kirjastoon ihastelemaan palkitun luontokuvaaja Onni Rantasen lintukuvia sekä juhlistamaan Suomen Luonnonsuojeluliiton 85-vuotista taivalta.

Lue lisää

Rakas lähiluonto

Mihin lähdet tuulettumaan hetkeksi? Mitä seuraat lähiluonnossasi? Missä käyt mielelläsi lasten kanssa? Missä kuljet ystävän seurassa. Ota kuva mieluisasta pysähdyspaikastasi tai havainnoista. Kerro, mitä kuuntelet, mitä katselet, mitä kosketat. Missä levähdät? Tai kirjoita! Kirjoita pidemmästi tai lyhyesti. Miete, ajatelma, runo, kysymys, ehdotus. Lähetä osoitteeseen ysyposti@ysy.fi ja YSY kiittää! Julkaisemme, mikäli sallit kuviasi ja ajatuksiasi joko täällä verkkosivulla tai somekanavilla, nimelläsi tai nimettömänä, jos niin haluat.

Lue lisää

Osallistutaan yhdessä kansalaistieteen tekemiseen!

Lintuatlaskeruu on puolessa välissä! Tammikuun lopun Pihabongaus-tapahtumassa nähtiin runsaimpana lajina yllättäen urpiaisia, mutta samalla runsaista lajeista tali- ja sinitiaisista tehtiin havaintoja myös yllättävän vähän. Neljäs Lintuatlas-laskenta on ehättänyt puoleen väliin. Annetaan yhdessä panoksemme kansalaistieteelle! Tutustu Eira-Maijan kokoamaan esitykseen Lintuatlas-tilanteesta lokakuussa 2023 Ylä-Satakunnassa.

Lue lisää