Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Lapin piiri Rovaniemen yhdistys

Rovaniemi
Navigaatio päälle/pois

Rovaniemen yhdistys

Suomen luonnonsuojeluliitto Rovaniemi on perustettu vuonna 1979. Toimintamme tarkoituksena on puolustaa lappilaista luontoa. Yhdistyksessä on noin 400 jäsentä.

Tule mukaan ja toimi Vapaa Kemijoki

Kuva: Eeva Järvi-Laturi

Säilytetään Ounasvaara kaupunkimetsänä ja Kemijoki vapaana

SLL Rovaniemen toiminnan tarkoituksena on edistää luonnon- ja muun ympäristön suojelua ja hoitoa Rovaniemen kaupungin ja Ranuan kunnan alueilla sekä olla luonnosuojelusta kiinnostuneiden henkilöiden yhdyssiteenä.

Toimintamuotoinamme ovat yleisötilaisuuksien järjestäminen, kannanottojen laatiminen ympäristöä koskeviin suunnitelmiin, retkien ja tutustumiskäyntien järjestäminen.

Vuosi 2019 on Suomen luonnonsuojeluliiton Rovaniemen yhdistyksen 40v-juhlavuosi.  Luonnonsuojeluliiton metsäteema tulee näkymään yhdistyksen retkillä, tapahtumissa ja näyttelyissä.

 

Suomen luonnonsuojeluliitto Lapin piiri ry.

Suomen luonnonsuojeluliitto Rovaniemi ry

  • [email]
  • Sari Hänninen, puheenjohtaja, 040 873 7986
  • c/o SLL Lapin piiri ry., Rovakatu 23
    96100 Rovaniemi

Ajankohtaista

Kemijoella tapahtuu!

Sierilän voimalaitoksen rakentamisaikeet ovat yhä edelleen todellisuutta Rovaniemellä. Kemijoki oy:n suunnitelmat etenevät hitaasti mutta varmasti. Vaikka tänä kevään saimme kuulla Pohjois-Suomen hallinto-oikeudesta hyviä uutisia koskien voimalaitoksen kone- ja luukkuasemien…

Lue lisää

Kevään juhliin lahjavinkit Luontokaupasta!

Luonnonsuojeluliiton Luontokaupasta löydät norppatuotteet, lahjavinkit ja ekologiset vaatteet. Ostamalla luontokaupasta suojelet luontoa! Suomen luonnonsuojeluliiton jäsenenä saat Luontokaupan tuotteista 10% jäsenalennuksen.

Lue lisää

Varma kevään merkki: Rovaniemen luontoilta

Jo perinteeksi muodostunut Rovaniemen luontoilta järjestetään tiistaina 14.5. klo 18-20 Tiroli-salissa. Paikalla on sekä tuttuja että uusia asiantuntijoita vastaamassa yleisön kysymyksiin. Kysymyksiä ja valokuvia tunnitettavista lajeista voi lähettää etukäteen Uusi Rovaniemi…

Lue lisää

Ilmastoasiaa Rovaniemellä 5.-6.4.

Lapin ilmastovaikuttajat ja Suomen luonnonsuojeluliiton Rovaniemen yhdistys järjestävät ilmastonmuutoksesta huolestuneille toimintaa Rovaniemellä tällä viikolla. Viikonloppuun valmistautuminen aloitetaan torstaina 4.4. kello 16-19 kyltti- ja banderollitalkoilla Järjestötalon…

Lue lisää