Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Lapin piiri Rovaniemen yhdistys

Rovaniemi
Navigaatio päälle/pois

Rovaniemen yhdistys

Suomen luonnonsuojeluliitto Rovaniemi on perustettu vuonna 1979. Toimintamme tarkoituksena on puolustaa lappilaista luontoa. Yhdistyksessä on noin 400 jäsentä.

Tule mukaan ja toimi Sierilän vesivoimala

Kuva: Juhani Syväoja

Säilytetään Ounasvaara kaupunkimetsänä ja Kemijoki vapaana

 

SLL Rovaniemen toiminnan tarkoituksena on edistää luonnon ja muun ympäristön suojelua ja hoitoa Rovaniemen kaupungin ja Ranuan kunnan alueilla sekä olla luonnosuojelusta kiinnostuneiden henkilöiden yhdyssiteenä.

Toimintamuotoinamme ovat yleisötilaisuuksien järjestäminen, retkien ja tutustumiskäyntien järjestäminen. Vastaamme Sierilän vesivoimalaitoksen vastaisesta vaikuttamistyöstä.

Haluatko tukea toimintaamme? Lahjoita SLL Lapin piirin tilille FI19 5640 0220 2968 47 ja kirjoita viestikenttään ”Rovaniemi”. Näin varat ohjautuvat rovaniemeläiseen luonnonsuojelutyöhön! Kiitos jo etukäteen! Poliisin rahankeräyslupa RA/2021/418.

 

 

Suomen luonnonsuojeluliitto Lapin piiri ry.

Suomen luonnonsuojeluliitto Rovaniemi ry

  • [email]
  • Sari Hänninen, puheenjohtaja, 040 873 7986
  • c/o SLL Lapin piiri ry., Rovakatu 23
    96100 Rovaniemi

Ajankohtaista

SLL:n mitalin saanut Pokka alusti keskustelun vihreästä siirtymästä ja Lapin luonnonvaroista yhdistyksen kevätkokouksen jälkeen

Työelämäprofessori Hannele Pokan saama SLL:n  mitali (2022) ja hänen työskentelynsä ympäristöministeriön kansliapäällikkönä vuoteen 2020 virittivät kiinnostavan keskustelun osaksi Pokan alustusta, jossa hän kertoi vihreästä siirtymästä ja Lapin luonnonvaroista. Häntä oli saapunut kuulemaan miltei 30 henkeä.

Lue lisää

Tule mukaan toimintaan!

Syksy saapuu ja tuo tullessaan paljon tilaisuuksia tulla mukaan luonnonsuojelua edistävään kansalaistoimintaan! Jäsenkirjeestä saat tarkempaa tietoa eri tapahtumista.

Lue lisää