Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Lapin piiri Rovaniemen yhdistys

Rovaniemi
Navigaatio päälle/pois

Rovaniemen yhdistys

Suomen luonnonsuojeluliitto Rovaniemi on perustettu vuonna 1979. Toimintamme tarkoituksena on puolustaa lappilaista luontoa. Yhdistyksessä on noin 400 jäsentä.

Tule mukaan ja toimi Vapaa Kemijoki

Kuva: Eeva Järvi-Laturi

Säilytetään Ounasvaara kaupunkimetsänä ja Kemijoki vapaana

Lahjoita Rovaniemen luonnolle! SLL Lapin piirin lahjoitustili on FI19 5640 0220 2968 47. Sieltä lahjoituksesi ohjautuu luonnonsuojelutyöhön Rovaniemellä ja Ranualla. Lämmin kiitos tuestasi!

SLL Rovaniemen toiminnan tarkoituksena on edistää luonnon- ja muun ympäristön suojelua ja hoitoa Rovaniemen kaupungin ja Ranuan kunnan alueilla sekä olla luonnosuojelusta kiinnostuneiden henkilöiden yhdyssiteenä.

Toimintamuotoinamme ovat yleisötilaisuuksien järjestäminen, kannanottojen laatiminen ympäristöä koskeviin suunnitelmiin, retkien ja tutustumiskäyntien järjestäminen.

Vuosi 2019 on Suomen luonnonsuojeluliiton Rovaniemen yhdistyksen 40v-juhlavuosi.  Luonnonsuojeluliiton metsäteema tulee näkymään yhdistyksen retkillä, tapahtumissa ja näyttelyissä.

 

Suomen luonnonsuojeluliitto Lapin piiri ry.

Suomen luonnonsuojeluliitto Rovaniemi ry

  • [email]
  • Sari Hänninen, puheenjohtaja, 040 873 7986
  • c/o SLL Lapin piiri ry., Rovakatu 23
    96100 Rovaniemi

Ajankohtaista

Suomen luonnonsuojeluliiton liittokokous Punkaharjulla

Liittokokous on Suomen luonnonsuojeluliiton korkein päättävä elin. Se kokoontuu joka kolmas vuosi ja valitsee liitolle sekä hallituksen että valtuuston puheenjohtajat sekä valtuuston jäsenet. Lisäksi liittokokous päättää liiton kolmivuotisesta strategiasta sekä talouden…

Lue lisää