Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Lapin piiri Rovaniemen yhdistys

Rovaniemi
Navigaatio päälle/pois

Rovaniemen yhdistys

Suomen luonnonsuojeluliitto Rovaniemi on perustettu vuonna 1979. Toimintamme tarkoituksena on puolustaa lappilaista luontoa. Yhdistyksessä on noin 400 jäsentä.

Tule mukaan ja toimi Vapaa Kemijoki

Kuva: Eeva Järvi-Laturi

Säilytetään Ounasvaara kaupunkimetsänä ja Kemijoki vapaana

 

SLL Rovaniemen toiminnan tarkoituksena on edistää luonnon- ja muun ympäristön suojelua ja hoitoa Rovaniemen kaupungin ja Ranuan kunnan alueilla sekä olla luonnosuojelusta kiinnostuneiden henkilöiden yhdyssiteenä.

Toimintamuotoinamme ovat yleisötilaisuuksien järjestäminen, kannanottojen laatiminen ympäristöä koskeviin suunnitelmiin, retkien ja tutustumiskäyntien järjestäminen.

Vuodet 2020 ja 2021 ovat Suomen luonnonsuojeluliiton vesiteemavuosia.  Tämä tulee näkymään yhdistyksen retkillä, tapahtumissa ja näyttelyissä.

Haluatko tukea Sierilän voimalaitoksen rakentamisen vastustamista? Lahjoita SLL Lapin piirin rahankeräystilille (lupanumero RA/2020/671) FI19 5640 0220 2968 47 viestillä ”Sierilä”.

 

Suomen luonnonsuojeluliitto Lapin piiri ry.

Suomen luonnonsuojeluliitto Rovaniemi ry

  • [email]
  • Sari Hänninen, puheenjohtaja, 040 873 7986
  • c/o SLL Lapin piiri ry., Rovakatu 23
    96100 Rovaniemi

Ajankohtaista

Sieriniemen siunaus soudetaan heinäkuussa

Luonnonsuojeluliiton Rovaniemen yhdistys teki päätöksen soututapahtuman järjestämisestä kesäkuun alussa. "Järjestelyt ovat hyvässä käynnissä nyt, kun päätös vihdoin tehtiin", kertoo soudusta vastaava yhdistyksen puheenjohtaja Sari Hänninen. "Muutaman kuukauden jouduimme…

Lue lisää