Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Lapin piiri Rovaniemen yhdistys

Rovaniemi
Navigaatio päälle/pois

Rovaniemen yhdistys

Suomen luonnonsuojeluliitto Rovaniemi on perustettu vuonna 1979. Toimintamme tarkoituksena on puolustaa lappilaista luontoa. Yhdistyksessä on noin 400 jäsentä.

Tule mukaan ja toimi Vapaa Kemijoki

Kuva: Eeva Järvi-Laturi

Säilytetään Ounasvaara kaupunkimetsänä ja Kemijoki vapaana

 

SLL Rovaniemen toiminnan tarkoituksena on edistää luonnon- ja muun ympäristön suojelua ja hoitoa Rovaniemen kaupungin ja Ranuan kunnan alueilla sekä olla luonnosuojelusta kiinnostuneiden henkilöiden yhdyssiteenä.

Toimintamuotoinamme ovat yleisötilaisuuksien järjestäminen, kannanottojen laatiminen ympäristöä koskeviin suunnitelmiin, retkien ja tutustumiskäyntien järjestäminen.

Vuodet 2020 ja 2021 ovat Suomen luonnonsuojeluliiton vesiteemavuosia.  Tämä tulee näkymään yhdistyksen retkillä, tapahtumissa ja näyttelyissä.

 

 

Suomen luonnonsuojeluliitto Lapin piiri ry.

Suomen luonnonsuojeluliitto Rovaniemi ry

  • [email]
  • Sari Hänninen, puheenjohtaja, 040 873 7986
  • c/o SLL Lapin piiri ry., Rovakatu 23
    96100 Rovaniemi

Ajankohtaista

SLL Rovaniemi huolestui laaksoarhohavaintojen puutteesta

Sierilän voimalaitoksen rakentamisen valmistelu on edennyt asemakaavan laadintaan. Asemakaavan valmisteluvaiheen aineistosta sai kertoa mielipiteensä tammikuussa. Seuraavaksi asia on esillä Rovaniemen kaupungin elinvoimalautakunnassa ja kaupunginhallituksessa ennenkuin asemakaavaa…

Lue lisää

Valitus Sierilän rakennusluvasta

Valitusoikeus Suomen luonnonsuojeluliitto Rovaniemi ry:llä on ensijaisesti valitusoikeus maankäyttö- ja rakennuslain (MRL) 193 §:n 6 momentin perusteella seuraavin perustein. Hallintolain 11 §:n mukaan asianosainen se, jonka oikeuteen tai velvollisuuteen päätös kohdistuu. Hallintolain 34 §:n mukaan asianosaiselle on myös ennen asian ratkaisemista varattava tilaisuus lausua mielipiteensä asiasta sekä antaa…

Lue lisää