Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Lapin piiri

Lappi
Navigaatio päälle/pois

Tervetuloa Lapin piirin sääntömääräiseen kevätkokoukseen!

Kokouksessa käsitellään vuoden 2022 tilinpäätös ja toimintakertomus, vastuuvapauden myöntäminen tilivelvollisille sekä muut sääntömääräiset asiat. Linkki piirin sääntöihin: https://www.sll.fi/lappi/jarjesto/saannot/.

Kokoukseen voi osallistua myös etänä. Etäkokouslinkki toimitetaan ilmoittautuneille kokouspäivänä klo 11 sähköpostitse. Ilmoittaudu etäkokoukseen seuraavasta linkistä: https://forms.gle/vkUAMyxfLU8G1JLq6.

Kokousmateriaaliin on mahdollisuus tutustua ennen kokousta kokoustilassa. Mahdolliset muutosesitykset pyydämme toimittamaan kirjallisina sähköpostitse kokouksen alkuun mennessä puheenjohtajalle (saara.laivamaa@gmail.com).

Yhdistysten kokousedustajilla tulee olla hallituksen tai yhdistyksen kokouksen myöntämä oikeus edustaa yhdistystä. Valtakirjasta täytyy ilmetä, miten yhdistyksen äänioikeus on jaettu edustajille. Allekirjoitukseksi riittää yhden nimenkirjoittajan allekirjoitus. Valtakirja tulee toimittaa Saaralle kokouksen alkuun mennessä, skannatun valtakirjan, tai valokuvan lähetys Saaralle 18.3. klo 11 mennessä (saara.laivamaa@gmail.com).

Yhdistysten äänet/edustajat:
Enontekiö kaksi edustajaa
Inari neljä edustajaa
Keminseutu kolme edustajaa
Kittilä kaksi edustajaa
Käsivarsi kaksi edustajaa
Muonio-Kolari kolme edustajaa
Pelkosenniemi kaksi edustajaa
Pro Kutsa kaksi edustajaa
Rovaniemi viisi edustajaa
Sompio kolme edustajaa
Tornio kaksi edustajaa
Utsjoki kaksi edustajaa
Ylitornio-Pello kaksi edustajaa

Tervetuloa! Kokouksessa on kahvi- ja teetarjoilu sekä pientä purtavaa.

Kokouksen jälkeen järjestetään vaalipaneeli teemalla luonnonvarojen käyttö ja luonnonsuojelu Lapissa. Vaalipaneeli on kirjaston Lapponica-salissa.