Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Keski-Suomen piiri Jyväskylän seudun yhdistys

Jyväskylä
Navigaatio päälle/pois

Jyväskylän seudun yhdistys

Jyväskylän seudun yhdistys on perustettu vuonna 1978. Se kuuluu Suomen luonnonsuojeluliiton Keski-Suomen piiriin. Yhdistykseen kuuluu tällä hetkellä noin 800 jäsentä.

Tule vapaaehtoiseksi Liity jäseneksi

Periaatteena kestävä kehitys

Suomen luonnonsuojeluliiton Jyväskylän seudun yhdistys toimii täysin vapaaehtoisvoimin. Kaikki ovat tervetulleita mukaan toimintaan, vaikka vain yhden retken tai tapahtuman ajaksi!

Luonnonsuojelu yhdistää kaikkia, jotka ovat huolissaan maapallon tulevaisuudesta, ilmastokriisistä, oman lähiympäristönsä tilasta tai jonkin yksittäisen lajin säilymisestä. Luonnonsuojelu käsittelee isoja kysymyksiä, mutta niihin voi tarttua pienin teoin.

Sinun ei tarvitse olla yhdistyksemme jäsen toimiaksesi luonnon puolesta. Onko sinulta tai ryhmältäsi jäänyt tekemättä jokin tapahtuma tai pienimuotoinen kampanja paremman maailman puolesta siksi, että et ole saanut tukea tai kavereita siihen? Tai et ole löytänyt väylää tapahtumallesi? Me haluamme auttaa. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule toteuttamaan ja ideoimaan luonnonsuojelua meidän kanssamme.

Tervetuloa mukaan!

Jyväskylän seudun yhdistyksen historiasta voit lukea tästä.

Looking for information in English? Read more.

Keski-Suomen piiri

Jyväskylän seudun yhdistys

  • [email]

Ajankohtaista

Metsä ei ole itsestäänselvyys

On syyskuun 15. päivä, vuonna 2021. Lentokone laskeutuu Edinburghin lentokentälle, joka näyttää sumuisessa aamussa varsin pieneltä. Kaikki Britteinsaarilla on tiivistä ja lähellä. Jokainen katu on kapea, jokainen rakennus vanha. Metsää en kuitenkaan näe.

Lue lisää

Tammirinteen myötä resurssiviisaus vaarassa!

Jyväskylän kaupunki on jo vuosien ajan pyrkinyt profiloitumaan resurssiviisaana kaupunkina. Silti monella sektorilla se on puhdasta sanahelinää, kun konkreettiset teot puuttuvat. Meno on samanlaista kuin kasvuhakuisten, luontoa surutta resurssina käyttävien kaupunkien toiminta kautta Suomen.

Lue lisää