Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Keski-Suomen piiri Jyväskylän seudun yhdistys

Jyväskylä
Navigaatio päälle/pois

Jyväskylän seudun yhdistys

Jyväskylän seudun yhdistys on perustettu vuonna 1978. Se kuuluu Suomen luonnonsuojeluliiton Keski-Suomen piiriin. Yhdistykseen kuuluu tällä hetkellä noin 800 jäsentä.

Tule vapaaehtoiseksi Liity jäseneksi

Periaatteena kestävä kehitys

Suomen luonnonsuojeluliiton Jyväskylän seudun yhdistys toimii täysin vapaaehtoisvoimin. Kaikki ovat tervetulleita mukaan toimintaan, vaikka vain yhden retken tai tapahtuman ajaksi!

Luonnonsuojelu yhdistää kaikkia, jotka ovat huolissaan maapallon tulevaisuudesta, ilmastokriisistä, oman lähiympäristönsä tilasta tai jonkin yksittäisen lajin säilymisestä. Luonnonsuojelu käsittelee isoja kysymyksiä, mutta niihin voi tarttua pienin teoin.

Sinun ei tarvitse olla yhdistyksemme jäsen toimiaksesi luonnon puolesta. Onko sinulta tai ryhmältäsi jäänyt tekemättä jokin tapahtuma tai pienimuotoinen kampanja paremman maailman puolesta siksi, että et ole saanut tukea tai kavereita siihen? Tai et ole löytänyt väylää tapahtumallesi? Me haluamme auttaa. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule toteuttamaan ja ideoimaan luonnonsuojelua meidän kanssamme.

Tervetuloa mukaan!

Jyväskylän seudun yhdistyksen historiasta voit lukea tästä.

Looking for information in English? Read more.

Keski-Suomen piiri

Jyväskylän seudun yhdistys

  • [email]

Ajankohtaista

Tuulivoimalan huminassa

Sateisena syyskuun sunnuntaina meitä on 13 ihmistä ympyrässä Luhangan Latamäen tuulivoimalan parkkipaikalla valmiina näkemään ja kuulemaan: Minne saakka voimalan ääni kantaa? Miten paljon ja millaista metsää kaavailtujen lisävoimaloiden alle jäisi? Miten rakentaminen vaikuttaisi seudun eliölajeihin ja monimuotoisuuteen?

Lue lisää

MUISTUTUS: Vaajakosken ohitustie

Suomen luonnonsuojeluliiton Jyväskylän seudun yhdistys ja Keski-Suomen piiri sekä Luontoliiton Keski-Suomen piiri ovat jättäneet muistutuksen koskien asemakaavaehdotuksia Vaajakosken ohitustie pohjoinen, asemakaava (68:047) ja Vaajakosken ohitustie eteläinen, asemakaava (73:007).

Lue lisää

Ihanaa juhannusta kaikille luonnonystäville

Kun keskikesällä katsomme ympärillemme, jokainen hento kasvi, tuoksu ja elävä olento muistuttaa meitä siitä, miksi luontomme on niin arvokas ja miksi jatkamme työtä sen puolesta tilanteessa kuin tilanteessa. Luontomme hyvinvointi riippuu meistä kaikista - ja me kaikki voimme tehdä tekoja sen puolesta. Oli kyse sitten valmistamastamme ruoasta, suhteestamme hyönteisiin, metsien käsittelystä, vieraslajeista, kierrätyksestä tai esimerkiksi vesistöjemme tilasta, voimme kaikki valita ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja kaikissa toiminnoissamme.

Lue lisää