Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Helsingin yhdistys

Helsinki
Navigaatio päälle/pois

Tule viettämään Suomen luonnon päivää lauantaina 31.8. Talosaaren Torpalle.

Helsy on mukana Suomen Ladun järjestämässä Nuku yö ulkona -tapahtumassa!
Ideana on viettää yö luonnon helmassa teltassa, riippumatossa tai vaikka kuusen alla, johon Talosaari ja Helsyn Torppa tarjoavat mainiot puitteet!

Talosaaren ulkoilualueella voit pystyttää teltan metsään, mutta myös Torpan nurmikoille.

Tapahtuma perustuu jokaisen omatoimisuuteen, mutta Torpalla on kuitenkin henkilö, jolta saat neuvoja.

Käytössäsi on Torpan kuisti, ulkona puucee, sauna, tulenteko-ja grillauspaikka, retkipöytä ja penkit, kaasugrilli (omat hiilet mukaan) ja kaivo (ellei kesä ole kuivattanut). Sisällä sähköhella, jääkaappi, kahvin- ja vedenkeittimet sekä astioita (käytön jälkeen tiskattava ja roskat vietävä pois).

Ohjeet Torpalle tuloon:
Reittiopas näyttää oikean reitin Uudelta Porvoontieltä Talosaareen Husön ratsastuskeskusen parkkipaikalle tästä linkitä.

Osoite Talosaarentie 280 opastaa Husön kartanolle, mutta käänny vasemmalle isolle parkkipaikalle. Parkkipaikan päästä puisen opaskehikon kohdalta käänny kärrytielle, ohita puomi ja jatka Torpvikenin rantaa reunustavaa tammikujannetta pitkin. Tie sukeltaa metsään ja ohitettuasi kaivon näet jo Torpan. Kävelymatka on noin 900 m. Talosaarentien risteyksestä Torpalle asti on kävelymatkaa noin 3,8 km.

HUOM! Googlen karttapalvelussa on virheellinen reitti: älä käänny Ribbingintielle vaan jatka Talosaarentietä loppuun asti.
Sijainti on oikea.

Lämpimästi tervetuloa!

Talosaaren ulkoilualueen kartta

Torpan sijainti Maanmittauslaitoksen kartalla

Kuva: Mikko Niskasaari