Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Helsingin yhdistys

Helsinki
Navigaatio päälle/pois

Helsyviesti 3/2024

Luonnonkukkien päivää vietetään tänä vuonna 16.6. Päivän teemalaji, raita (Salix caprea), on juuri nyt kukassa. Pidä silmät auki luonnossa ja bongaa raidan kukinnot! Kuva nokkosperhosesta raidalla: Mikko Kuussaari

Lintuturvallinen rakentaminen etenee. Motanka-nukke. Kuulumisia Östersundom-keskustelutilaisuudesta. Anarkistimarttojen juhlat metsässä. Tulevia tapahtumia: mm. Seilin retken ilmoittaumisaika tiedossa. Menovinkkejä luonnonystäville.

Lue lisää näistä ja muusta Helsyn ajankohtaisesta toiminnasta toukokuun Helsyviestistä.

Helsyviesti on Helsingin luonnonsuojeluyhdistyksen sähköinen uutiskirje, joka ilmestyy noin kerran kuussa. Tilaa Helsyviesti omaan sähköpostiisi täältä.