Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Helsingin yhdistys

Helsinki
Navigaatio päälle/pois

Helsingin luonnon puolesta -lehti on ilmestynyt

Lue Helsingin luonnon puolesta -lehteä vaikka parvekkeella, riippumatossa tai mökillä. Pääset kärryille, miten Helsingin luonnolla menee ja kuinka pääset mukaan toiminaan sen puolesta. Kuva: Emilia Pippola

Helsingin luonnonsuojeluyhdistys julkaisi Helsingin luonnon puolesta -lehden toukokuun lopussa. Lehti jaettiin jäsenille uusimman Luonnonsuojelijan välissä, ja irtonumeroita jaetaan Helsyn retkillä ja muissa tapahtumissa kaikille kiinnostuneille niin kauan kuin niitä riittää. Nyt julkaisu on luettavissa myös sähköisenä.


Voit lukea Helsingin luonnon puolesta -lehteä:

Helsingin luonnon puolesta -lehdessä esitellään luonnon parantavia vaikutuksia, Helsingin uhattuja luontokohteita sekä luontokatoa ja luontotekoja. Lehdessä kerrotaan myös Helsyn ja ukrainalaisten pakolaisten yhteisistä retkistä sekä muusta Helsyn toiminnasta.