Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Helsingin yhdistys

Helsinki
Navigaatio päälle/pois

Valitus Kaisaniemen puiston ja Varsapuistikon puis­to­suun­ni­tel­mas­ta

Valituksen täydennuksen liite 3: Kartta-aineisto - puistosuunnitelma

Lähetimme 24.1.2022 Helsingin hallinto-oikeuteen valituksen koskien Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päätöstä 14.12.2021: § 701 Kaisaniemenpuisto, Varsapuistikko, puistosuunnitelman hyväksyminen. Täydensimme valitusta 21.2.2022.

Valitus (pdf) on luettavissa täällä. Valituksen täydennys (pdf) puolestaan löytyy täältä. Täydennyksen keskeisimmät liitteet ovat seuraavat: LIITE 1 Esimerkkejä asemakaavamääräysten vastaisista ehdotuksista, LIITE 2 Kartta-aineisto – asemakaava (ks. kuva alla) ja LIITE 3 Kartta-aineisto – puistosuunnitelma (ks. kuva yllä).

Valituksen täydennuksen liite 2: Kartta-aineisto – asemakaava