Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Helsingin yhdistys

Helsinki
Navigaatio päälle/pois

Syksyn tapahtumista

Nyt alkaa tapahtua! Tapahtumakalenteriin on lisätty useita tapahtumia alkusyksylle. Kiinnostaako sinua esimerkiksi purotalkoot, merentutkimus tai rapakivet? Huomioittehan, että koronatilanteen takia kaikkiin tapahtumiin on pakollinen ennakkoilmoittautuminen ja rajoitettu osallistujamäärä. Kaikkien tapahtumien ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 24.8.

Tapahtumat järjestetään vain, jos se on vallitsevan koronatilanteen valossa turvallisesti mahdollista. Noudatamme tapahtumissa viranomaisten antamia koronaohjeita ja -suosituksia. Tämä tarkoittaa myös sitä, että luovutamme tarvittaessa ilmoittautumistiedot terveysviranomaisille mahdollisten tartuntaketjujen jäljittämistä varten. Tulethan paikalle vain terveenä!

Rajoitetun osallistujamäärän vuoksi kaikki halukkaat eivät välttämättä mahdu mukaan. Pyrimme siksi järjestämään lisää retkiä loppusyksystä ja rohkaisemaan kaikkia nauttimaan lähiluonnosta omatoimisesti. Tähän liittyen on luvassa mielenkiintoista sisältöä Helsyn kanavissa, pysykää kuulolla!