Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Helsingin yhdistys

Helsinki
Navigaatio päälle/pois

Helsingin luon­non­suo­je­lu­yh­dis­tyk­sen vuoden 2019 hallitus valittiin syyskokouksessa 21.11.2018

Helsyn sääntömääräinen syyskokous pidettiin keskiviikkona 21.11.2018 Tieteiden talolla. Kokouksessa valittiin hallituksen puheenjohtaja ja jäsenet erovuoroisten tilalle.

Helsingin luonnonsuojeluyhdistyksen nykyinen puheenjohtaja Mika Välipirtti valittiin myös seuraavan hallituksen puheenjohtajaksi. Puheenjohtaja Välipirtti jatkaa aktiivista luonnonsuojelutyötä ja yhdistyksen toiminnan kehittämistä. Tammikuussa 2019 Helsyn hallituksessa aloittavat kuuden varsinaisen hallitusjäsenen lisäksi 4 varajäsentä. Vuoden 2019 hallituksessa työskentelevät: pj Mika Välipirtti, Mirko Nieminen, Sini Vuorinen, Riitta Malve, Mikko Niskasaari, Matti Lipponen ja Antti Halkka, sekä varajäsenet: Timo Kalanti, Eeva Kuuluvainen, Christina Lindén ja Timo-Matti Fahmy.