Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pirkanmaan piiri Ylä-Satakunnan yhdistys

Ylä-Satakunta
Navigaatio päälle/pois

Rakas lähiluonto

Voit ladata ja tarvittaessa tulostaa bingokortin tästä linkistä.

Lähetä meille kuvia tai tekstejä sinun lähiluonnostasi!

Mihin lähdet tuulettumaan hetkeksi? Mitä seuraat lähiluonnossasi? Missä käyt mielelläsi lasten kanssa? Missä kuljet ystävän seurassa. Ota kuva mieluisasta pysähdyspaikastasi tai havainnoista. Kerro, mitä kuuntelet, mitä katselet, mitä kosketat. Missä levähdät?
Tai kirjoita! Kirjoita pidemmästi tai lyhyesti. Miete, ajatelma, runo, kysymys, ehdotus. Lähetä osoitteeseen ysyposti@ysy.fi ja YSY kiittää! Julkaisemme, mikäli sallit kuviasi ja ajatuksiasi joko täällä verkkosivulla tai somekanavilla, nimelläsi tai nimettömänä, jos niin haluat.