Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri

Uusimaa
Navigaatio päälle/pois

Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piirin muodostavat v. 2023 21 paikallista luonnon- ja ympäristönsuojeluyhdistystä. Yhdistykset järjestävät retkiä, talkoita ja muita tapahtumia sekä vaikuttavat paikallisiin suojelu- ja ympäristöasioihin.

Uudenmaan piirin toimialue ulottuu Uudenmaan maakunnan lisäksi Päijät-Hämeen ja Kanta-Hämeen maakuntiin, joista Uudenmaan piiriin kuuluvat Hausjärvi, Loppi ja Riihimäki (Riihimäen yhdistys) sekä Orimattila (Itä-Uudenmaan yhdistyksen toimialuetta).

Yhdistysten toiminnasta saat lisätietoja suoraan yhdistyksistä (klikkaa linkkiä) tai Uudenmaan piirin toimistosta: p. 044 258 0598 Ursula Immonen tai uusimaa(at)sll.fi

  • TILAA Kuntametsä-LEHTIÄ jakoon yhdistykseen NYT – tai viimeistään 31.5.2024 tämän LINKIN kautta  

Yhdistysnetti on tieto- ja materiaalipankki yhdistystoimijalle. Saat tunnukset toimistolta (yhteystiedot yllä). Katso myös piirin materiaalipankki-sivu tästä

  • JÄSENILLE TIEDOKSI: Vuoden 2024 aikana piirin kaikki henkilöjäsenet saavat 5 % alennuksen Ekovekotin Oy:n normaalihintaisista tuotteista (koodi: slluusimaa24a) sekä toukokuun loppuun asti halkaisutelineen hintaan 149 € (ovh 175 €) koodilla slluusimaa24b tai niin kauan kuin tuotetta riittää. Tämän alennuksen halusi tarjota ko. yritys jäsenillemme oma-aloitteisesti.

PIIRIN SÄHKÖPOSTILISTAT

Liittyminen kaikille piirin sähköpostilistoille toimiston eli Ursulan tai Laurin kautta:

ursula.immonen (a) sll.fi   tai   lauri.kajander (a) sll.fi

  • yleinen sähköpostilista (uusimaa-lista) tai toimintaryhmät: luonnonsuojelu-, perinnemaisema-, Itämeri- ja Kohtuusklubi (kestävät elämäntavat)

Paikallisyhdistykset kunnittain:

Päivitetty 19.4.2024/UI