Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Nurmijärven yhdistys

Nurmijärvi
Navigaatio päälle/pois

Nurmijärven Luonto ry

Kuva: Vantaanjoki Myllykosken yläjuoksulla

Nurmijärven Luonto ry on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys. Toimimme luonnon ja ympäristön parhaaksi vapaaehtoisvoimin, järjestäen myös erilaisia tapahtumia ja retkiä lähiluontoon.

Seuraa Nurmijärven Luontoa somessaFacebook ja Instagram sekä Facebook-ryhmiä:  Nurmijärven Luonnon havaintopäiväkirja , Aktiivit auttavat toisiaan ja Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piirin Facebook. 

Vanhempia Nurmijärven Luonnon uutisia näet valitsemalla sivun alavalikosta Uutiset.

Tiesithän, että yhdistyksen jäsenenä voit osallistua myös muihin Luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistysten tapahtumiin. Löydät Uudenmaan luonnonsuojelupiirin kaikkien yhdistysten tapahtumakalenterit osoitteesta https://www.sll.fi/uusimaa/tapahtumat.

Uudenmaan ympäristönsuojelupiiri

Nurmijärven Luonto ry

  • [email]

Ajankohtaista

Tule mukaan suojelemaan metsiä ja niiden monimuotoisuutta

SLL:n Uudenmaan piirin juuri julkaisema Metsäopas – Monimuotoisuutta kuntien metsiin tarjoaa tehokkaita argumentteja kuntien metsiä koskevaan keskusteluun. On tärkeää perustella päätöksentekijöille metsien yhteiskunnallisia hyötyjä, jottei hakkuutulojen tai rakennusmaan…

Lue lisää

Luonnonkukkien päivä 16.6.2024

Vietimme luonnonkukkien päivää Aleksis Kiven synnyinkodin luona Nurmijärven Palojoella. Elina Lepistö veti päivän luontoretken pihapiirin niitulla. Retken aikana osallistujat oppivat tunnistamaan niittykasveja ja hyödyntämään Luontoporttia kasvien tunnistamisessa.

Lue lisää

Bongaa pölyttäjiä

Luonnon kukkaloistoa ihaillessa voi havaita myös elintärkeitä pölyttäjiä. Osallistu Luonnonkukkien päivän viikonloppuun havainnoimalla pölyttäjiä 15. tai 16. 6. tekemällä havaintoja puolen tunnin ajan niityllä tai omalla pihalla. Tiedot ilmoitetaan verkkolomakkeella…

Lue lisää