Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri

Uusimaa
Navigaatio päälle/pois

Ketosirkka – luonnon mo­ni­muo­toi­suus­han­ke ahkeroi kaudella 2022

Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piirin koordinoimassa Ketosirkka – luonnon monimuotoisuushankkeessa hoidettiin maastokauden aikana yli 20 luontokohdetta Länsi-Uudellamaalla. Hankkeen pääasiallisin rahoittaja on ympäristöministeriön alainen Helmi-elinympäristöohjelma. Helmi-ohjelman tavoitteena on vahvistaa luonnon monimuotoisuutta ja parantaa elinympäristöjen tilaa.

Ketosirkka – luonnon monimuotoisuushanke, Hangon ympäristöyhdistys sekä Hangon kaupunki järjestävät elokuussa kahdet kurtturuusutalkoot Hangon hiekkarannoilla.


Talkoot järjestettiin lauantaina 13.8. klo 13-16 ja keskiviikkona 31.8. klo 18-20 Neljän Tuulen Tuvan lähistöllä.


Kurtturuusut peittävät alleen rantojen luontaisen, monipuolisen eliölajiston. Paljon siitä on jo saatu takaisin, mutta työ on vielä kesken, sillä kurtturuusu leviää tehokkaasti mittavan juuristonsa ja siementen avulla.
Tule myös kuulemaan, miten voit poistaa kurtturuusut omalta tai taloyhtiösi pihamaalta.
Mielekästä tekemistä luonnon monimuotoisuuden hyväksi, mukavaa yhdessäoloa! Tarjoilua!
Tervetuloa mukaan!


Ketosirkka – luonnon monimuotoisuushanketta rahoittavat ympäristöministeriön alainen Helmi-elinympäristöohjelma, Hangon, Raaseporin ja Lohjan kaupungit sekä Uudenmaan virkistysalueyhdistys. Hanketta vetää ja koordinoi Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piiri.

Ketosirkka – luonnon monimuotoisuushanke

Hoitokohteet

Helmi-yhteystiedot