Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri

Uusimaa
Navigaatio päälle/pois

Avoin työpaikka: Han­ke­koor­di­naat­to­ri

Perinneaitaa tehdään
Perinneaidan tekoa

Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piiri ry hakee luonnonhoitohankkeeseen hankekoordinaattoria ajalle 1.6.2023 – 31.12.2023.

HAKUAIKAA JATKETTU ma 29.5. klo 18:00 asti!

Hanke torjuu luontokatoa ja edistää monimuotoisuuden suojelua hoitamalla uhanalaistuneita perinnemaisemia ja muita arvokohteita Uudenmaan maakunnan alueella. Hoitotoimina ovat mm. niitto, haravointi, vesaikon, pienpuuston ja vieraslajien poisto.

Hoitotöihin palkataan luonnonhoitajia, joista muodostetaan noin kolmen hengen ryhmiä eri kuntiin tarpeen mukaan. Hankkeella on rahoitus ja yhteistyökumppaneita sekä osa työkohteista valmiina. Maastotyöt aloitetaan mahdollisimman pian.

Hankekoordinaattorin tehtävät

Hankekoordinaattorin tehtävänä on laajentaa hanketta sekä alueellisesti että kohteiden määrän osalta kesän 2023 aikana. Koordinaattori ohjaa ja suunnittelee käytännön maastotöitä ja hoitaa hankkeen hallinnollisia tehtäviä toiminnanjohtajan sekä työnjohtajan ohella. Toimistotöitä voi tehdä Lauttasaaren toimistollamme tai etänä. Työ on itsenäistä mutta tukenasi on hanketiimi. Piirillä on pitkä kokemus vastaavista hankkeista.

Työssä menestyminen edellyttää vankkaa kokemusta hankkeiden hallinnoinnista, myös taloushallinnon osaamista. Valittavalla tulee olla kokemusta esihenkilönä toimimisesta, mahdollisesti myös palkkatuettujen työllistämisestä. Koordinaattori hoitaa myös hankkeen viestintää, päivittää verkkosivuja sekä somea. Viestintää tehdään myös rahoittajien kanssa heidän alustoilleen. Hyvä suomenkielen hallinta on tärkeää.

Auton käyttö on tässä työssä välttämätöntä, koska työkohteet sijaitsevat eri puolilla Uuttamaata. Sinulla tulee olla voimassa EA- ja työturvakortti tehtävän alkaessa. Tehtävien hoito edellyttää myös luonnonsuojelun ja biologian tuntemusta. Uudenmaan maakunnan tuntemus ja ruotsinkielen taito sekä valokuvaustaidot ovat eduksi.

Työsuhde alkaa mahdollisimman pian, viimeistään kesäkuun alussa. Työ on määrä- ja osa-aikainen 80 % työajalla. Palkkaus alkaen 2290 €/kk (80 % työajalla). Mikäli kokemusta löytyy, on palkkakin suurempi. Tehtävää voidaan räätälöidä kokemuksen mukaan!

Tehtäviäsi ovat mm.

– Kohteiden hoidon käytännön suunnittelu ja aikataulutus työryhmille yhteistyössä työnjohdon ja yhteistyökumppaneiden kanssa

– Töiden ohjaaminen maastokohteilla

– Kohteiden hoitotöiden seuranta ja raportointi

– Hankkeen talousasioiden hoitaminen yhteistyössä toiminnanjohtajan ja tilitoimiston kanssa. Piirillä on käytössä Visma Netvisor – taloushallintojärjestelmä.

– Maastotyöntekijöiden työajan ja matkakulujen seuranta ja raportointi

– Työhön perehdyttäminen sekä työntekijöiden koulutuksen suunnittelu ja toteutus

– Työturvallisuusasioiden opastus maastotyöntekijöille

– Työkalujen ja varusteiden huolto

– Hankkeesta viestiminen verkkosivuilla, somessa sekä yhteistyökumppaneille

Edellytämme:

– vankkaa hanke- ja taloushallinnon kokemusta

– esihenkilökokemusta

– soveltuvaa koulutusta: akk tai maisteritaso

– suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista hallintaa

– hyviä it-taitoja (toimisto-ohjelmat, word press-nettisivut, somessa vähintään FB)

– autonkäyttömahdollisuutta

Eduksi katsotaan:

– Uudenmaan maakunnan tuntemus

– viestinnän erityistaidot, esim. valokuvaus

– ruotsin kielen taidot

Tee hakemus ja CV yhtenä pdf-tiedostona ja lähetä se otsikolla: KOORDINAATTORI

viimeistään 29.5.2023 klo 18:00 toiminnanjohtaja Ursula Immoselle osoitteella: ursula.immonen@sll.fi

Haastattelut pidetään mahdollisimman pian, mahdollisuuksien mukaan jo hakuaikana, koska työtkin alkavat pian.

Tiedustelut arkisin 10 – 15 välillä puh. +358 44 258 0598/Ursula Immonen.

Lisää tietoa piirin aiemmista hankkeista löydät täältä: https://www.sll.fi/uusimaa/toiminta/ketosirkka/

Työnantajanasi toimii Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piiri ry (Y-tunnus: 0471601-4), joka on vastannut samantyyppisistä luonnonhoitohankkeista jo vuodesta 2003 lähtien.