Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Raseborgs natur, Raaseporin luonto

Raasepori, Raseborg
Navigaatio päälle/pois

Raaseporin Luonto ry

Olemme Suomen Luonnonsuojeluliiton sekä Natur och Miljön paikallisyhdistys

Kuva: Ann-Louise Träskelin

Tervetuloa mukaan Raaseporin Luonto ry:n toimintaan!

Här kommer du till svenska sidan

Teemme työtä Raaseporin luonnon eteen

Yhdistys pyrkii edistämään kestävää kehitystä sekä luonnon- ja ympäristönsuojelua Raaseporissa. Järjestämme erilaisia tapahtumia ja retkiä sekä osallistumme ympäristöhankkeisiin. Otamme myös kantaa ajankohtaisiin luonto- ja ympäristökysymyksiin sekä tiedotamme Raaseporin luontoon liittyvistä asioista.

Facebook: Raseborgs Natur rf, Raaseporin Luonto ry

Tapahtumia ja toimintaa v. 2022

Kuntalaisaloite koskien avohakkuutonta Raaseporia on edennyt kaupunginhallituksen käsittelyyn. Jäsenistöämme oli järjestämässä ja ottamassa osaa Raaseporin metsien puolesta -mielenosoitukseen, joka järjestettiin Tammisaaren torilla 24.4.2022.

Järjestimme lasten lintuviikolla koko perheen linturetken Lepinjärvelle, sekä Suomen Luonnonkukkien päivänä retken Tammiharjun ympäristöön. Lisäksi kesäkuussa oli lupiinitalkoita Fiskarissa.

Lokakuun alussa pidettiin perinteinen kurtturuusuristeily saaristossa. Kerhoillat starttaavat maata pitkin matkailun teemalla, ja syyskokouksessa saamme kuulla Juha Kauppisen Monimuotoisuus-luennon. Lue lisää tapahtumistamme ja somesta!

Tervetuloa mukaan toimintaan Raaseporin luonnon monimuotoisuuden säilymisen eteen! Jäseneksemme liityt automaattisesti asuessasi Raaseporissa ja liittymällä Suomen luonnonsuojeluyhdistyksen tai Natur och Miljön jäseneksi. Toimintaan saa tulla mukaan myös, vaikka ei olisi jäsen! Toimintamme pyörii vapaaehtoisten voimin.

Suomen Luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piiri ry

Raseborgs Natur rf / Raaseporin Luonto ry

  • [email]

Ajankohtaista

Syysterveiset!

KURTTURUUSURISTEILY JA SYYSKOKOUS OVAT TULOSSA! Keväällä Raaseporin Luonto ry järjesti kevätkokouksen yhteydessä opastetun retken Lepinjärven kulttuuripolulle. Oppaana toimi kaupungilta Kirsi Lindroos. Suositus opastetulle kierrokselle! Myös Roland Vösä Metsähallituksessa oli kertomassa Lepinjärven hoitosuunnitelmasta sekä järven tilasta. Lasten lintuviikolla oli koko perheen linturetki Lepinjärvellä yhteistyössä…

Lue lisää

Kevätterveiset

Raaseporin Luonto ry on heräillyt kevääseen ja tulevaan kesään! Kevään edetessä ja koronarajoitusten hieman väistyessä yhdistys pyrkii taas järjestämään enemmän yhteistä toimintaa! Tulossa on mm. koko perheen linturetkeä, kasviretkeä luonnonkukkien päivänä sekä vieraslajitalkoita.

Lue lisää

Vårnyheter

Här i Raseborg har hasselbusken redan börjat sin blomning och på åkrarna kan man se tofsviporna. Vi hälsar våren välkommen!

Lue lisää