Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Raseborgs natur, Raaseporin luonto

Raasepori, Raseborg
Navigaatio päälle/pois

Raaseporin Luonto ry

Olemme Suomen Luonnonsuojeluliiton sekä Natur och Miljön paikallisyhdistys

Kuva: Ann-Louise Träskelin

Tervetuloa mukaan Raaseporin Luonto ry:n toimintaan!

Här kommer du till svenska sidan

Teemme työtä Raaseporin luonnon eteen

Yhdistys pyrkii edistämään kestävää kehitystä sekä luonnon- ja ympäristönsuojelua Raaseporissa. Järjestämme erilaisia tapahtumia ja retkiä sekä osallistumme ympäristöhankkeisiin. Otamme myös kantaa ajankohtaisiin luonto- ja ympäristökysymyksiin sekä tiedotamme Raaseporin luontoon liittyvistä asioista.

Tervetuloa mukaan toimintaan Raaseporin luonnon monimuotoisuuden säilymisen eteen! Jäseneksemme liityt automaattisesti asuessasi Raaseporissa ja liittymällä Suomen luonnonsuojeluyhdistyksen tai Natur och Miljön jäseneksi. Toimintaan saa tulla mukaan myös, vaikka ei olisi jäsen! Toimintamme pyörii vapaaehtoisten voimin.

Toiminnastamme ja ajankohtaisista tapahtumista löydät tietoa facebook-sivultamme:

Facebook: Raseborgs Natur rf, Raaseporin Luonto ry

 

 

Suomen Luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piiri ry

Raseborgs Natur rf / Raaseporin Luonto ry

  • [email]

Ajankohtaista

Syysterveiset!

KURTTURUUSURISTEILY JA SYYSKOKOUS OVAT TULOSSA! Keväällä Raaseporin Luonto ry järjesti kevätkokouksen yhteydessä opastetun retken Lepinjärven kulttuuripolulle. Oppaana toimi kaupungilta Kirsi Lindroos. Suositus opastetulle kierrokselle! Myös Roland Vösä Metsähallituksessa oli kertomassa Lepinjärven hoitosuunnitelmasta sekä järven tilasta. Lasten lintuviikolla oli koko perheen linturetki Lepinjärvellä yhteistyössä…

Lue lisää

Kevätterveiset

Raaseporin Luonto ry on heräillyt kevääseen ja tulevaan kesään! Kevään edetessä ja koronarajoitusten hieman väistyessä yhdistys pyrkii taas järjestämään enemmän yhteistä toimintaa! Tulossa on mm. koko perheen linturetkeä, kasviretkeä luonnonkukkien päivänä sekä vieraslajitalkoita.

Lue lisää