Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Raseborgs natur, Raaseporin luonto

Raasepori, Raseborg
Navigaatio päälle/pois

 

Yhä useampi meistä on huolissaan ympäristöstä, ilmastonmuutoksesta ja luonnon monimuotoisuuden säilymisestä.

Olemme varsinkin viimeisen vuoden aikana löytäneet luonnon aivan uudella tavalla- jotkut meistä jopa ensimmäisen kerran. Luonto tuo meille lohtua varsinkin nyt Covid-19 pandemian keskellä. Luonnosta on tullut meille pakopaikka.  Tästä kertoo se että luontokohteissa ja retkeilypaikoissa on viihtynyt ennätysmäärä kävijöitä.

”Metsäkato, elinympäristöjen pirstoutuminen, villieläinten elintilan pieneminen ja luonnonvarojen kestämätön käyttö nostavat riskiä uusien eläimistä ihmisiin tarttuvien tautien, eli zonoosien leviämiseen”

( lähde: https://wwf.fi/uhat/luonto-ja-pandemiat/)

Raaseporin Luonto tekee töitä sen eteen että virkistysmahdollisuutemme säilyvät  ja paranevat, haluamme säilyttää metsämme ja vähentää luontokatoa. Näin mahdollistamme sen että saamme jatkossakin nauttia luontomme monimuotoisuudesta.

Liittymällä jäseneksi, olet mukana vaikuttamassa ja tukemassa arvokasta työtämme Raaseporin kunnan  luonnon eteen. Raaseporin luonto tarvitsee sinua 🌳

Jäseneksi voit liittyä joko Suomen Luonnonsuojeluliiton  (SLL) tai NaturochMiljö (NoM) kansalaisjärjestön kautta. Raaseporin luonto ei peri omaa jäsenmaksua vaan saa osuutensa pääjärjestön jäsenmaksuista.

Suomen Luonnonsuojeluliitto on suojellut luontoa jo vuodesta 1938 ja on maamme vanhin ja vaikuttavin ympäristöjärjestö.

Liittymismaksu v 2021 – jäsen 38 euroa/kalenterivuosi, opiskelijajäsen 28 euroa/kalenterivuosi

Lue lisää jäseneduista ja liity tästä:

Suomen Luonnonsuojeluliitto

 

NaturochMiljö aloitti toimintansa v 1970 ja  on ruotsinkielinen ympäristöjärjestö joka toimii ympäristön ja monimuotoisuuden säilymisen puolesta.

Liittymismaksu v 2021 – jäsen 28 euroa/vuosi, nuorisojäsen <25vuotta 16 euroa, perhejäsenyys 38 euroa

Lue lisää jäseneduista ja liity tästä:

NaturochMiljö