Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Raseborgs natur, Raaseporin luonto

Raasepori, Raseborg
Navigaatio päälle/pois

 

Yhä useampi meistä on huolissaan ympäristöstä, ilmastonmuutoksesta ja luonnon monimuotoisuuden säilymisestä

Raaseporin Luonto tekee töitä metsien säilymisen ja luontokadon vähentämisen eteen. Samalla virkistysmahdollisuutemme säilyvät  ja paranevat. Näin mahdollistamme sen, että saamme jatkossakin nauttia luontomme monimuotoisuudesta.

Liittymällä jäseneksi, olet mukana vaikuttamassa ja tukemassa arvokasta työtämme Raaseporin luonnon eteen. Raaseporin luonto tarvitsee sinua!

Jäseneksi voit liittyä joko Suomen Luonnonsuojeluliiton (SLL) tai Natur och Miljön (NoM) kautta. Raaseporin luonto ei peri omaa jäsenmaksua, vaan saa osuutensa pääjärjestön jäsenmaksuista.

Suomen luonnonsuojeluliitto on suojellut luontoa jo vuodesta 1938 ja on maamme vanhin ja vaikuttavin ympäristöjärjestö

Vuosimaksu: varsinainen jäsen 38 €, opiskelijajäsen 28 €, varsinasen jäsenen kanssa samassa osoitteess asuva perhejäsen 15 €. Lue lisää jäseneduista ja liity tästä:

Suomen Luonnonsuojeluliitto

Natur och Miljö on v. 1970 perustettu ruotsinkielinen ympäristöjärjestö, joka toimii ympäristön ja monimuotoisuuden säilymisen puolesta

Vuosimaksu: aikuisjäsen 28 €, nuorisojäsen <25 vuotta 16 €, koko perhe 38 € (samassa osoitteessa asuvat). Lue lisää jäseneduista ja liity tästä:

Natur och Miljö