Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Lapin piiri

Lappi
Navigaatio päälle/pois

Vapaa Kemijoki -soutu 19.-20.7.

Tänä vuonna juhlitaan Kemijoki Oy:n päätöstä olla rakentamatta Sierilän vesivoimalaitosta! Ilmoittaudu mukaan soutuun 10.7.2024 mennessä viestillä rovaniemi@sll.fi. Lisätiedot: https://www.sll.fi/rovaniemi/tapahtuma/vapaa-kemijoki-soutu/ ja Sari Hänninen, p. 040 873 7986

Suomen luonnonsuojeluliitto Rovaniemi ry. on järjestänyt vuosittain soututapahtuman Sierilän voimalaitoksen vaikutusalueella Vanttauskoskelta Oikaraisen kylälle. Tapahtumassa on vastustettu Kemijoki Oy:n suunnitelmaa rakentaa Sierilän vesivoimalaitos. Soudulla on tuotu näkyväksi luonnontilaisen kaltainen, arvokas jokimaisema ja luotu keskustelukanava niille, joille virtavesien luonto on tärkeää.