Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Lapin piiri

Lappi
Navigaatio päälle/pois

Havumetsän lapset

Havumetsän lapset on rohkea ja viisas elokuva luonnon puolustamisesta.

Havumetsän lapset-elokuvan ensi-ilta ja elokuvasta keskustelua Sodankylässä.
Elokuvan jälkeisessä paneelikeskustelussa Sodankylässä 2.4.2024 olivat mukana Sodankylän kunnanjohtaja Jari Rantapelkonen, Värriön tutkimusaseman johtaja professori Mikko Sipilä sekä useammassa ympäristöliikkeessä toimivat Marianne ja Sampo.

Sodankylässä Havumetsän lapset-elokuvan ensi-illan jälkeisessä keskustelussa olivat esillä erilaiset vaikutusmahdollisuudet, nykyisen talousmallin haasteet ja ylikulutus. Ihmisiä kannustettiin mukaan aktivismiin erilaisiin rooleihin itselle sopivissa ympäristöliikkeissä.

Marianne Juntusen kommentteja elokuvasta: ”Kannattaa mennä katsomaan! Kaunis, esoteerinen, rakkaudentäyteinen, paljas, julkea, rehellinen, rohkea, viisas. Pyhätunturista juuri käytiin kolmen auton voimin elokuvissa Sodankylässä. Toivo on toimintaa. Katteettomaan optimismiin ei ole syytä, aikaa eikä varaa. Mitä ympäristöliikettä sinä olet viimeksi tukenut?”

Liittymällä Suomen luonnonsuojeluliiton jäseneksi olet mukana suojelemassa suomalaista luontoa sekä torjumassa luontokatoa.

Elokuvan esityksiä Lapissa

Elokuvateatteri Kaarre Ivalo:

  • Lauantai 20.4. klo 15:30
  • Sunnuntai 21.4. klo 18

Elokuvateatteri Kinopirtti Kemi:

  • Tiistai 16.4. klo 16:05

BioRex Rovaniemi:

  • Maanantai 15.4. klo 17:50
  • Keskiviikko 17.4. klo 16:05
  • Torstai 18.4. klo 18:05

Elokuvan traileri