Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Keski-Suomen piiri

Keski-Suomi
Navigaatio päälle/pois

Keski-Suomen Virtavesien tila ja tulevaisuus -webinaarin tallenne ja materiaalit julkaistu

Luonnonsuojeluliitto Keski-Suomi järjesti 23.11.2021 webinaarin, jossa käsiteltiin Keski-Suomen virtavesien nykytilaa, nousuesteitä, kunnostuksia ja lähitulevaisuuden näkymiä. Webinaari oli osa Suomen luonnonsuojeluliiton virtavesiteemavuottaPuhujina tilaisuudessa oli neljä virtavesien asiantuntijaa Keski-Suomesta.

Osallistujia webinaarissa oli yli 80, heidän joukossaan ympäristöalan opiskelijoita ja opettajia, eri organisaatioiden ja järjestöjen edustajia ja muita virtavesien parissa toimivia. Keskustelu chatissa kävi vilkkaana. Alla webinaarin tallenne, webinaarin puhujien esitykset sekä ennen webinaaria ja sen aikana tulleita yleisökysymyksiä, joihin asiantuntijat ovat vastanneet.

Puhujat:

Olli Sivonen, ylitarkastaja, Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus/Järvi-Suomen kalatalouspalvelut: Keski-Suomen patoselvitys. 03:20 (PDF-esitys)
Jouni Kivinen, vesienhoidon asiantuntija, Keski-Suomen ELY-keskus, Ympäristö ja luonnonvarat: Vesistökunnostusten tilanne ja lähitulevaisuus Keski-Suomessa. 37:30 (PDF-esitys)
Matti Havumäki, kalastusbiologi, Keski-Suomen kalatalouskeskus ry: Esimerkkejä Keski-Suomessa tehdyistä kunnostuksista. Mitä olemme niistä oppineet? 1:16:44 (PDF-esitys)
Tuomo Laitinen, toiminnanjohtaja, Keski-Suomen vesi ja ympäristö ry: Valuma-aluekunnostukset osana virtavesien kunnostusta. 1:52:50 (PDF-esitys)

Kysymyksiä ja vastauksia ennen webinaaria ja sen aikana