Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Hämeen piiri

Etelä-Häme
Navigaatio päälle/pois

Podcast luonnosta ja sen suojelusta

Vesimerkillistä-podcastin kansikuva

Vesimerkillistä on Etelä-Hämeen luonnonsuojelupiirin podcast luonnosta ja sen suojelusta. Jaksot esittelevät erityisesti etelähämäläisen luonnon ilmiöitä, sen suojelun ajankohtaisia kysymyksiä sekä ratkaisuja ja vaikuttamiskeinoja, joilla kaikki voivat vaikuttaa lähiluontonsa tilaan. Podcast tarjoaa myös paljon yleistietoa luonnosta kiinnostuneille koko maassa. Jaksot julkaistaan Anchorissa, josta ne jaellaan yleisimpiin podcast-palveluihin – löydät meidät myös esimerkiksi Spotifysta ja Applen podcasteista.

Vesimerkillistä menee metsään (2022)

Toisen tuotantokauden aiheena syksyllä 2022 ovat metsäluonto ja metsien suojelu. Lue lisää toisen tuotantokauden aiheista ja jaksoista.

Vesimerkillistä – vesiluonto ja vesien suojelu (2021)

Miten vesiluontomme voi? Mitä voimme tehdä lähivesiemme hyväksi? Miksi meidän olisi tärkeää toimia viimeistään nyt? Lue lisää ensimmäisen tuotantokauden aiheista ja jaksoista

Tuotanto

Podcastin on tuottanut Etelä-Hämeen luonnonsuojelupiiri, joka on Freshabit-hankkeen kumppani. Podcastin ovat käsikirjoittaneet ja toteuttaneet Silja Kononen ja Johanna Viitanen. Tekstisitaatit lukee Petri Rinne, ja äänen käsittelystä vastaa audiotohtori Tomi Taskinen.

Hankelogot

Vesimerkillistä on saanut rahoitusta Euroopan unionin LIFE-ohjelmasta. Aineiston sisältö heijastelee sen tekijöiden ja haastateltavien näkemyksiä eikä Euroopan komissio tai CINEA ole vastuussa aineiston sisältämien tietojen käytöstä. Podcast-työryhmä on saanut työskentelyynsä tukea myös Suomen tiedetoimittajain liitolta.