Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Espoon yhdistys

Espoo
Navigaatio päälle/pois

Tule ve­sis­tö­lä­het­ti­lääk­si!

Espyy osallistuu vesistölähettilästempaukseen, jossa pienissä ryhmissä tutustutaan lähiympäristön vesistöihin. Kohteen valitsee vetäjä, joka kokoaa oman opintopiirin ja valitsee SLL:n materiaaleista sopivat tehtävät ryhmän mukaan.

Jorvinkoski. Kuva: Aki Janatuinen

Tehtäväpaketteja on useita, ja niistä voi valita mieluisimmat tehtävät. Samalla opitaan miten lähivesiä voi tutkia ja mikä on vesien tila. Tulokset voi raportoida kansallisiin rekistereihin tai ilmoittaa Espyylle rekisteröitäväksi niihin.

Pidetään hauskaa, selvitetään tehtäviä ja opitaan vesistöistä!

Ilmoittaudu opintopiirin vetäjäksi: Anni Simolalle annisimol@gmail.com tai espoo@sll.fi tai suoraan lomakkeella: Ilmoittaudu

Ohessa linkit materiaaleihin! Opintopiiri -esimerkki, Tehtävävihko , Vesistöopas