Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Vihdin yhdistys

Vihti
Navigaatio päälle/pois

Vihdin luonto

Vihdin Luonto on Suomen luonnonsuojeluliiton ja sen Uudenmaan piirin paikallisyhdistys.
Yhdistys perustettiin 1980 ja jäseniä on tällä hetkellä noin 180.

Lue lisää toiminnastamme Paikallisluonto

Kuva: Janne Heliölä

Vihdin Luonto on Suomen luonnonsuojeluliiton ja sen Uudenmaan piirin paikallisyhdistys. Yhdistys perustettiin 1980 ja jäseniä on tällä hetkellä noin 180.

Tavoitteenamme on vapaaehtoisvoimin edistää oman kuntamme luonnon ja ympäristön suojelua ja tuntemusta. Annamme tarvittaessa viranomaisille lausuntoja ympäristöä koskevista hankkeista sekä järjestämme retkiä ja tapahtumia.

Ota meihin yhteyttä Vihdin luontoa ja ympäristöä koskevissa asioissa!

Puheenjohtaja Heidi Nieminen: heidi.nieminen(a)pau.fi

Facebook

Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piiri

Vihdin Luonto ry

  • [email]
  • Vihti

Ajankohtaista

Luontokokkailua Tommi Mannisen (#themanninen) ja Vihdin lukiolaisten kanssa 23.5.2024

Vihdin luonto kutsui Tommi Mannisen kokkoomaan Pääkslahteen Puumannin laavulle ja kokkausseurana Tommilla oli 12 Vihdin lukion opiskelijaa. Tommi on juontaja, somevaikuttaja ja kohta myös eräopas! Illan kuluessa syntyi trangioilla herkullinen punainen pestopasta mozzarellalla ja tomaateilla, maustettuna rucolalla ja pinjansiemenillä. Nam! Ja hyvän pääruuan jälkeen päästiin herkuttelemaan panoffee tyyppisellä…

Lue lisää

Syyskokous 26.11.2020

Vihdin luonnon sääntömääräinen syyskokous pidetään Vihdin kunnankirjastolla (Pisteenkaari 9, Nummela), torstaina 26.11.2020 klo 18.00. Kokouksessa ovat esillä sääntömääräiset asiat. Kokoukseen osallistuville on tarjolla maskit, joita tulee kokoustilassa käyttää. Pidetään huolta myös käsihygieniasta ja turvaväleistä. Tervetuloa!

Lue lisää