Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri

Uusimaa
Navigaatio päälle/pois

Luonto lainassa -viikko kirjastoissa 4.–10.2.2019

Luonto lainassa -viikkoa vietetään juuri nyt kirjastoissa ympäri Suomea. Viikolla muistutetaan, että luonto on meillä lainassa ja siitä on pidettävä huolta. Tänä vuonna teemana on ilmasto.

Lukeminen on iloinen asia! Pirja ja Pekka Keravan ympäristönsuojeluyhdistyksestä tutustuivat kirjaston esille asettamiin ilmasto-aiheisiin kirjoihin. Kuva: Leila Häkkinen

Maanantai-iltana Keravan kirjastossa kävi kova kuhina. Luonto lainassa -viikon ajaksi sisääntuloaulaan oli aseteltu esille ilmastoaiheisia kirjoja.

Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistyksen, Keravan ympäristönsuojeluyhdistyksen vapaaehtoiset ottivat kirjastossa kävijät hymyillen vastaan valmiina kertomaan yhdistyksen toiminnasta. Teemaviikon aikana yhdistys järjestää lasten ilmasto-aiheisen piirustuskilpailun yhteistyössä Me-talo Keravan kanssa. Taskuun mahtuvia miniroskiksia tuunataan lauantaina 9.2. klo 14 – 15.30 Me-talossa.

Kristiina, Pekka ja Pirja toivottivat kaikki tervetulleeksi mukaan yhdistyksen kevään retkille ja luonnonsuojelutyöhön.

Pekka ja Kristiina pääsivät ihailemaan heti maanantai-iltana lasten piirustuskilpailun ensimmäistä teosta. Kuva: Leila Häkkinen

Osallistu Luonto lainassa -viikkoon vierailemalla omassa kirjastossasi tai lainaamalla ilmasto-teemaa käsittelevää lukemista! Luonto lainassa -viikon tapahtumista Uudellamaalla saat tietoa: