Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pirkanmaan piiri Tampereen yhdistys

Tampere
Navigaatio päälle/pois

Helpoin tapa tulla mukaan toimintaan on osallistua yhdistyksen retkille, talkoisiin tai muihin tapahtumiin. Yhdistyksen tulevia tapahtumia voi seurata tapahtumakalenterista, liittymällä sähköpostilistoille tai tykkäämällä yhdistyksen facebook-sivuista.

Osallistuminen

Tule mukaan edistämään luonnonsuojelutyötä Tampereen seudulla ja nauttimaan lähiluonnosta! Suomen luonnonsuojeluliiton Tampereen yhdistyksen tapahtumiin osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä yhdistyksessä ja toimintaan osallistuminen on kaikille ilmaista.

Koska toimimme puhtaasti vapaaehtoispohjalta, yhdistyksemme kaipaa jatkuvasti aktiivisia ihmisiä mukaan toimintaan. Jokaisen vapaaehtoisen työpanos on tärkeä riippumatta suuruudesta. Uusien toimijoiden ei tarvitse täyttää kenenkään vanhoja saappaita eikä ulkopuolisten vaatimuksia, vaan voit tulla edistämään itsellesi tärkeitä luontoasioita sellaisella aika- ja työpanoksella kuin juuri sinulla on käytettävissä. Toimiminen yhdistyksessämme ei myöskään edellytä hallitusvastuun ottamista eikä pitkäaikaista sitoutumista, joten sellaistakaan ei tarvitse pelätä.

Kortejärviviikonloppu 2018. Kuvaaja: Juho Kytömäki

Talkoilua luonnon puolesta

Kiinnostaako konkreettinen vapaaehtoistoiminta? Talkoissa pääset puhdistamaan luontoa roskista, torjumaan haitallisia vieraslajeja, hoitamaan perinnebiotooppeja ja ennallistamaan soita ja metsiä. Talkoot eivät vaadi erityisiä taitoja tai kuntoa. Tekemistä löytyy niille, jotka haluavat pientä puuhaa luonnossa liikkumisen ohella ja myöskin niille, jotka kaipaavat hiki otsalla puurtamista.

Lue lisää retkistä ja talkootoiminnasta ja muusta yhdistyksen toiminnasta täältä. Liittymällä sinua kiinnostavien ryhmien sähköpostilistoille saat nopeiten tietoa tulevasta toiminnasta. Osa talkoista näkyvät myös tapahtumasivuiltamme (tai etusivuiltamme), mutta osa toiminnastamme järjestetään joustavasti talkooporukan ja säiden mukaan, joten niistä tulee monesti tieto vain sähköpostilistoille. Lähes koko ennallistamistoiminta järjestetään edellä kuvatun joustavan mallin mukaan ja vain muutamista avoimista ennallistamistalkoista tulee tieto muihin tiedostuskanaviimme.

Suo-ojan patoamista
Eloisa Elokuu 2019. Kuva: JouniTyrisevä

Mitä vielä?

Eikö tämäkään vielä riitä? Jos haluat ilmoittautua yhdistyksemme vapaaehtoisten joukkoon, voit jättää meille yhteystietosi vapaaehtoislomakkeen kautta. Voit myös ehdottaa luonnonsuojeluun liittyvää toimintaa, jonka järjestämiseen yhdistys voisi osallistua sinun avullasi. Esimerkkinä tällaisesta suojelualoitteet, kannanotot, mielipidekirjoitukset, pönttötalkoot, kampanjat, talkookohteet, yms. Ehdotuksia voi lähettää osoitteeseen sll.tampere [ät] gmail.com.

Jäsenyys

Liittymällä Suomen Luonnonsuojeluliitto Tampereen jäseneksi liityt myös Suomen luonnonsuojeluliiton jäseneksi ja näin tuet paikallista, alueellista ja valtakunnallista luonnonsuojelutyötä! Jäsenenä sinulla myös mahdollisuus päästä vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan kokouksissa ja asettumaan ehdolle hallitukseen.

Lisätietoa jäseneksi liittymisestä ja jäseneduista saat täältä.