Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pirkanmaan piiri Tampereen yhdistys

Tampere
Navigaatio päälle/pois

Tule mukaan edistämään luonnonsuojelutyötä Tampereen seudulla ja nauttimaan lähiluonnosta! Suomen luonnonsuojeluliiton Tampereen yhdistyksen tapahtumiin ja talkoisiin osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä yhdistyksessä ja suuri osa toimintamme on kaikille ilmaista.

Koska toimimme puhtaasti vapaaehtoispohjalta, yhdistyksemme kaipaa jatkuvasti aktiivisia ihmisiä mukaan toimintaan. Jokaisen vapaaehtoisen työpanos on tärkeä riippumatta suuruudesta. Uusien toimijoiden ei tarvitse täyttää kenenkään vanhoja saappaita eikä ulkopuolisten vaatimuksia, vaan voit tulla edistämään itsellesi tärkeitä luontoasioita sellaisella aika- ja työpanoksella kuin juuri sinulla on käytettävissä. Toimiminen yhdistyksessämme ei myöskään edellytä hallitusvastuun ottamista eikä pitkäaikaista sitoutumista, joten sellaistakaan ei tarvitse pelätä.

Helpointa toimintaan mukaan tuleminen osallistumalla yhdistyksen retkille, talkoisiin ja muihin tapahtumiin. Yhdistyksen tulevia tapahtumia voi seurata tapahtumakalenterista ja tykkäämällä yhdistyksen facebook-sivuista. Retkistä tiedotetaan myös retkiryhmän sähköpostilistalla.

Kortejärviviikonloppu 2018. Kuvaaja: JuhoKytömäki

Kiinnostaako konkreettinen vapaaehtoistoiminta? Yhdistyksen järjestämissä talkoissa pääset puhdistamaan luontoa roskista, torjumaan haitallisia vieraslajeja, hoitamaan perinnebiotooppeja ja ennallistamaan soita ja metsiä. Talkoot eivät vaadi erityisiä taitoja tai kuntoa. Tekemistä löytyy niille, jotka haluavat pientä puuhaa luonnossa liikkumisen ohella ja myöskin niille, jotka kaipaavat hiki otsalla puurtamista.

Lue lisää retkistä ja talkootoiminnasta ja muusta yhdistyksen toiminnasta täältä. Liittymällä sinua kiinnostavien ryhmien sähköpostilistoille saat tietoa tulevista talkoista. Osa talkoista näkyvät myös tapahtumakalenterista, mutta osa järjestetään joustavasti talkooporukan ja säiden mukaan. Sähköpostilistojen kautta saat tiedon molemmista. Voit myös jättää meille yhteystietosi vapaaehtoislomakkeen kautta.

Suo-ojan patoamista
Eloisa Elokuu 2019. Kuva: JouniTyrisevä

Eikö tämäkään vielä riitä? Voit myös ehdottaa luonnonsuojeluun liittyvää toimintaa, jonka järjestämiseen yhdistys voisi osallistua. Ehdotuksia voi lähettää osoitteeseen sll.tampere (ät) gmail.com.

Liittymällä Suomen Luonnonsuojeluliitto Tampereen jäseneksi liityt myös Suomen luonnonsuojeluliiton jäseneksi ja näin tuet paikallista, alueellista ja valtakunnallista luonnonsuojelutyötä! Jäsenenä sinulla myös mahdollisuus päästä vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan kokouksissa ja asettumaan ehdolle hallitukseen.

Lisätietoa jäseneksi liittymisestä ja jäseneduista saat täältä.