Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pirkanmaan piiri Tampereen yhdistys

Tampere
Navigaatio päälle/pois

Luon­non­suo­je­lu­liit­to Tampere

Suomen luonnonsuojeluliiton Tampereen yhdistys ry (entiseltä nimeltään Tampereen ympäristönsuojeluyhdistys eli Tysy) on Tampereella toimiva luonnon- ja ympäristönsuojelua edistävä yhdistys, joka kuuluu Suomen luonnonsuojeluliittoon Pirkanmaan luonnonsuojelupiiri -nimisen piirijärjestön kautta. Yhdistys on perustettu vuonna 1981 ja sillä on jäseniä noin 1400

Lue lisää toiminnastamme Tule mukaan!

Kuva: Teemu Saloriutta

Periaatteena kestävä kehitys

Yhdistyksen toiminnan yleisinä tavoitteina ovat

  •     luonnon monimuotoisuuden säilyttäminen
  •     ympäristönäkökulman esillä pitäminen kaavoituksessa ja kaupunkisuunnittelussa
  •     kestävän elämäntavan edistäminen
  •     viihtyisän elinympäristön vaaliminen
  •     lähiluonnon merkityksen korostaminen Tampereella

Järjestämme muun muassa kaikille avoimia luontoretkiä, talkoita ja yleisötilaisuuksia. Tiedon kaikista tapahtumista saat seuraamalla nettisivujen tapahtumakalenteria.

Yhdistyksemme kaipaa jatkuvasti aktiivisia ihmisiä mukaan toimintaan. Mukaan pääset osallistumalla yhdistyksen tapahtumiin tai ottamalla yhteyttä hallituksen jäseniin.

Yhdessä voimme vaikuttaa asioihin luonnon puolesta! Tervetuloa mukaan toimintaan!

Pirkanmaan luonnonsuojelupiiri

Luonnonsuojeluliitto Tampere

  • [email]
  • 044 956 5340
  • Kuninkaankatu 39, 33200 Tampere

Ajankohtaista

Kintulammin louhimoiden ympäristöluvat menevät uudelleen tarkasteluun

Alustavia ilouutisia: Tampereen kaupungin yhdyskuntalautakunnan ympäristö- ja rakennusjaosto on tehnyt päätöksen Kintulammin retkeily- ja luonnonsuojelualuetta ympäröivien louhimoiden ympäristölupien uudelleentarkastelusta Suomen luonnonsuojeluliiton Tampereen yhdistyksen ja SLL:n Pirkanmaan piirin ehdotuksen pohjalta. Kevät näyttää onko ilo pysyvää vai ei.

Lue lisää

Lausunto Saarenmaan osayleiskaavasta

Kangasalan luonto ry, Suomen luonnonsuojeluliiton Pirkanmaan piiri, Suomen luonnonsuojeluliiton Tampereen yhdistysja Pirkanmaan lintutieteellinen yhdistys jättivät lausunnon Saarenmaan osayleiskaavasta.

Lue lisää

Jälkiretki Makkarajärvi-Viitastenperän luonnonsuojelualueella

Uutta lunta oli tullut niin paljon retkeä edeltävinä päivinä, ettei jälkiä ollut kovin paljoa tarjolla. Onneksi kuitenkin muutamien metsäkauriiden, rusakkojen, päästäisten, oravan ja ketun jäljet tulivat vastaan. Aurinko helli talvista luontoa ja reilua kymmenkuntaa retkeilijää pakkassäässä.

Lue lisää