Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pirkanmaan piiri Tampereen yhdistys

Tampere
Navigaatio päälle/pois

Luonnonhoitoa ja ennallistamista pienessä ryhmässä

Kiinnostaako konkreettinen vapaaehtoistoiminta luonnon hyväksi? Meillä on paljon avoimia luonnonhoidollisia talkoita, mutta tiesitkö, että näiden lisäksi järjestämme pienimuotoisempaa mutta ketterämpää luonnonhoitotoimintaa ennallistamis- tai luonnonhoitoryhmässä. Näistä tapahtumista ei yleensä tule tapahtumailmoituksia nettisivuille eikä someen, vaan sovimme toiminnasta joustavasti keskenämme pienemmällä porukalla. SLL Tampereen ja Villi Vyöhykkeen yhteisessä Ennallistamisryhmässä ennallistetaan soita ja metsiä esimerkiksi Kintulammin luonnonsuojelualueella ja Solkivuoren liito-oravien suojelu- ja hoitometsässä. SLL Tampereen Luonnonhoitoryhmässä hoidetaan esimerkiksi Pispalan paahdeympäristöjä ja Kalevankankaalla Vuohenojan ketoa. Liittyminen mukaan ei vaadi edes yhdistyksen jäsenyyttä (kuten ei muuhunkaan toimintaamme osallistuminen) eikä sido mihinkään. Meillä on erinomainen yhteishenki satoi tai paistoi. Uudet innokkaat ovat aina tervetulleita joukkoomme. Meidän toiminnassa tarvitsee täyttää vain omat saappaansa luonnonhoito ät gmail.com

Eloisa Elokuu 2019. Kuva: JouniTyrisevä
ketotalkoot Koivulanniityllä 2018. Kuva: Jenni_Hakanen