Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pirkanmaan piiri Tampereen yhdistys

Tampere
Navigaatio päälle/pois

Luon­non­suo­je­lu­liit­to Tampere

Suomen luonnonsuojeluliiton Tampereen yhdistys ry on Tampereella puhtaasti vapaaehtoispohjalta toimiva luonnon- ja ympäristönsuojelua edistävä yhdistys, joka kuuluu Suomen luonnonsuojeluliittoon. Yhdistys on perustettu vuonna 1981 ja sillä on jäseniä noin 1600.

Mitä teemme Tule mukaan!

Kuva: Teemu Saloriutta

Tule mukaan suojelemaan paikallisluontoa

Järjestämme muun muassa kaikille avoimia luontoretkiä, luonnonhoitotapahtumia ja yleisötilaisuuksia. Tiedon kaikista tapahtumista saat seuraamalla nettisivujen tapahtumakalenteria ja sähköpostilistojamme.

Koska toimimme puhtaasti vapaaehtoispohjalta, yhdistyksemme kaipaa jatkuvasti aktiivisia ihmisiä mukaan toimintaan. Jokaisen vapaaehtoisen työpanos on tärkeä riippumatta suuruudesta. Uusien toimijoiden ei tarvitse täyttää kenenkään vanhoja saappaita eikä ulkopuolisten vaatimuksia, vaan voit tulla edistämään itsellesi tärkeitä luontoasioita sellaisella aika- ja työpanoksella kuin juuri sinulla on käytettävissä. Toimiminen yhdistyksessämme ei myöskään edellytä hallitusvastuun ottamista eikä pitkäaikaista sitoutumista, joten sellaistakaan ei tarvitse pelätä. Mukaan pääset osallistumalla yhdistyksen tapahtumiin tai ottamalla yhteyttä hallituksen jäseniin. Osallistuminen tapahtumiin ei edellytä jäsenyyttä yhdistyksessä.

Yhdessä voimme vaikuttaa asioihin luonnon puolesta! Tervetuloa mukaan toimintaan.

 

Suomen luonnonsuojeluliitto

Suomen luonnonsuojeluliiton Tampereen yhdistys ry

  • [email]