Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Satakunnan piiri Porin yhdistys

Pori
Navigaatio päälle/pois

Suomen luon­non­suo­je­lu­liit­to Pori

Suomen luonnonsuojeluliitto Pori ry on puoluepoliittisesti sitoutumaton yhdistys ja avoin kaikille luonto- ja ympäristöasioista kiinnostuneille ihmisille. Toimimme alkuperäisluonnon monimuotoisuuden ja ekologisen kestävyyden säilyttämiseksi sekä elinympäristön viihtyisyyden lisäämiseksi Porissa, Luvialla, Merikarvialla ja Pomarkussa. Yhdistyksemme tuottaa tietoa ympäristöstä ja luonnosta kuntalaisille ja viranomaisille.

Lue lisää toiminnastamme Paikallisluonto

Kuva: Ismo Ilén

Periaatteena kestävä kehitys

Suomen luonnonsuojeluliitto Pori ry (entinen Porin seudun ympäristöseura) tarjoaa toimintaa kaikenikäisille. Yhdistyksellä on muun muassa jäseniltoja ja retkiä.

Tulevat tapahtumat löytyvät sivulta: www.sll.fi/pori/tapahtumat

Löydät meidät myös Facebookista.

Suomen luonnonsuojeluliitto Pori toivottaa jäsenet tervetulleiksi mukaan toimintaan! Kysy lisää ja kerro sähköpostiosoitteesi, niin tiedotamme sinulle tulevista tapahtumista. Jätä yhteystietosi lomakkeella ”Tilaa uutiskirje”.

Suomen luonnonsuojeluliitto Satakunnan piiri ry

Suomen luonnonsuojeluliitto Pori ry

  • [email]
  • puh. 044 0211838
  • Piirin toimisto: Otavankatu 5, 28100 PORI

Ajankohtaista

Kysy Porin seudun luonnosta

Suosittu luontoilta järjestettiin keväällä 2021 ensimmäisen kerran virtuaalisesti verkossa. Kysy Porin seudun luonnosta kyselypalsta jatkaa edelleen. Tutustu palstaan ja lähetä kysymyksiä asiantuntijoillemme!

Lue lisää