Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Satakunnan piiri Porin yhdistys

Pori
Navigaatio päälle/pois
  • Suomen luonnonsuojeluliitto Pori ry tekee yhteistyötä muiden kansalaisjärjestöjen sekä kuntien viranomaisten kanssa.
  • Annamme lausuntoja ja muita mielipiteitä kaavoitusasioista, luonnonhoitosuunnitelmista ja muista luonnonsuojelun kannalta merkittävistä kysymyksistä. Tärkeistä lausunnonannoista ja linjavedoista päättää yhdistyksen hallitus.
  • Suomen luonnonsuojeluliitto Pori perustettiin vuonna 1970.
  • PSYS menneet 2010 – 2020 pdf-tiedosto kertoo toiminnastamme vuosina 2010 – 2020.

Suomen luonnonsuojeluliitto Pori ry tänään: SLL_Pori_esite2020_verkkoversio

Yhdistyksemme jäseneksi voit liittyä Suomen luonnonsuojeluliiton verkkopalvelun kautta. Suomen luonnonsuojeluliiton jäsenenä voit halutessasi kuulua myös muun kuin kotikuntasi jäsenyhdistykseen.

Jäsenenä voit hallita osoite- ja muita yhteystietojasi sähköisesti osoitteessa www.sll.fi/asiakaspalvelu sekä tilata Luonnonsuojeluliiton uutiskirjeet sähköpostiisi.


Suomen luonnonsuojeluliitto Pori ry tunnettiin pitkään nimellä Porin seudun ympäristöseura ry

Alueellisena luonnonsuojeluyhdistyksenä toimiva Suomen luonnonsuojeluliitto Pori ry tunnettiin aiemmin nimellä Porin seudun ympäristöseura.

Yhdistys päätti nimenvaihdoksesta tiistaina 12. maaliskuuta 2019 Luontotalo Arkissa Porissa pidetyssä vuosikokouksessaan. PRH:n yhdistysrekisteri on vahvistanut Suomen luonnonsuojeluliitto Pori ry:n yhdistyksen viralliseksi nimeksi.

Vanha ”PSYS” -nimi ehti palvella yhdistystä lähes 50 vuotta, sillä seura on perustettu vuonna 1970. Nykyinen uusi nimi kuvaa selkeämmin yhdistyksen asemaa ja tehtäväkuvaa Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisena jäsenyhdistyksenä. Yhdistyksen tärkeimpiä toimintamuotoja ovat luontoretkien ja luontoaiheisten tilaisuuksien järjestäminen kaikille porilaisille. Muihin tehtäviin kuuluvat vaikuttaminen alueellisesti merkittäviin kysymyksiin kuten Yyterin kaavoitukseen ja Porin vesialueiden suojeluun.

Satakunnan luonto / Kysymykset ja vastaukset

Voit lähettää kysymykset osoitteeseen sllporikysy@gmail.com

Lue lisää

Suomen luonnonsuojeluliitto Pori ry säännöt

1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikkaYhdistyksen nimi on Suomen luonnonsuojeluliitto Pori ry ja kotipaikka on Porin kaupunki. Yhdistyksen toiminta-alue käsittää Porin kaupungin, Luvian, Merikarvian, Pomarkun ja Siikaisten kunnat. Yhdistys kuuluu Satakunnan luonnonsuojelupiiriin ja sen kautta Suomen luonnonsuojeluliittoon.

Lue lisää