Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pirkanmaan piiri Nokian yhdistys

Nokia
Navigaatio päälle/pois

Roskatalkoissa siivottiin Nokianvirran rantaa

Kuva ja teksti: Tanja Malmberg

SLL Nokia järjesti yhdessä geokätköilijöiden kanssa torstaina 4.5. roskatalkoot Nokianvirran ranta-alueella Viholassa. Koleasta kevätsäästä huolimatta paikalle tuli 64 innokasta talkoolaista roskapihteineen ja alueelta saatiin kerättyä pois iso kasa roskia. Maastosta löytyi runsaasti erilaisia muoveja, metallia ja auton osia. Nokian kaupunki lahjoitti tapahtumaan roskasäkit ja huolehti roskakasan poiskuljetuksesta.

Tapahtumassa kerätyt roskasäkit lisättiin Nokian pottiin Ylen Miljoona roskapussia-kampanjassa. Kampanja-aikaa on jäljellä vielä 14. kesäkuuta asti ja tällä hetkellä Nokialla on kerätty jo yli 700 pussillista roskia.