Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pirkanmaan piiri Nokian yhdistys

Nokia
Navigaatio päälle/pois

Nokian yhdistys

Suomen luonnonsuojeluliiton Nokian yhdistys on vuonna 1975 perustettu vapaaehtoinen ja aatteellinen luonnon- ja ympäristönsuojelun järjestö. Toimintamme tärkeimpinä tavoitteina ovat luonnon monimuotoisuuden säilyminen sekä viihtyisän ja turvallisen asuinympäristön edistäminen.

Lue lisää toiminnastamme Nokian luonto -lehti

Kuva: Timo Kervinen

Paikallista luonnonsuojelua

Suomen luonnonsuojeluliiton Nokian yhdistys (SLL Nokia) tarjoaa sinulle mahdollisuuden harrastaa ja tukea luontoa sinulle sopivalla tavalla. Olemme toimineet vuodesta 1975 luonnon monimuotoisuuden ja viihtyisän ja turvallisen asuinympäristön puolesta.

Liity SLL Nokian jäseneksi! Saat samanhenkisiä ystäviä, hienoja luontokokemuksia ja monipuolista tietoa luonnosta. Jäsenemme ovat samalla valtakunnallisen Suomen luonnonsuojeluliiton jäseniä. Yhdistyksemme kerho Nokian Lintukoulu tarjoaa kaikille avointa ja maksutonta toimintaa linnuista kuten lintulaskentoja, valokuvailtoja ja rengastuksia. Jäsenemme saavat kuukausittain jäsenkirjeen ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Tutustu toimintaamme näiltä kotisivuilta, Instagramista sekä jäsenlehdistämme ja tule mukaan. Aiemmat tapahtumamme ja toimintamme löydät TÄÄLTÄ. Lämpimästi tervetuloa niin tutut kuin tuntemattomat!

Pirkanmaan luonnonsuojelupiiri

SLL Nokia ry

  • [email]