Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pirkanmaan piiri Nokian yhdistys

Nokia
Navigaatio päälle/pois

Nokian yhdistys

Suomen luonnonsuojeluliiton Nokian yhdistys on vuonna 1975 perustettu vapaaehtoinen ja aatteellinen luonnon- ja ympäristönsuojelun järjestö. Toimintamme tärkeimpinä tavoitteina ovat luonnon monimuotoisuuden säilyminen sekä viihtyisän ja turvallisen asuinympäristön edistäminen.

Lue lisää toiminnastamme Nokian luonto -lehti

Kuva: Timo Kervinen

Paikallista luonnonsuojelua

Luontohavaintoja, kymmeniä retkiä ja tapahtumia, suojeluhankkeita, kaavoituslausuntoja, lintulaskentoja ja paljon muuta: Suomen luonnonsuojeluliiton Nokian yhdistyksen (SLL Nokia) tarjoaa sinulle mahdollisuuden harrastaa ja tukea luontoa sinulle sopivalla tavalla.

SLL Nokia on vuonna 1975 perustettu luonnon- ja ympäristönsuojelun järjestö, jonka tärkeimpiä tavoitteita ovat luonnon monimuotoisuuden säilyminen sekä viihtyisän ja turvallisen asuinympäristön edistäminen. SLL Nokian jäsenet ovat samalla Suomen luonnonsuojeluliiton jäseniä.

SLL Nokian ja Pirkanmaan lintutieteellisen yhdistyksen alla toimii Nokian Lintukoulu, joka tarjoaa kaikille avointa ja maksutonta toimintaa linnuista ja luonnon monimuotoisuudesta kiinnostuneille kuten lintulaskentoja, valokuvailtoja ja rengastuksia. Lue lisää: Mikä ihmeen Lintukoulu?

Liity SLL Nokian jäseneksi!

Saat samanhenkisiä ystäviä ja upeita luontokokemuksia sekä monipuolista tietoa luonnosta. Jäsenmaksusi on tärkeä taloudellinen tuki, joka mahdollistaa tärkeäksi koettujen asioiden toteutumisen. Jäseneksi voit liittyä tästä: www.sll.fi/liity.

Kotisivuiltamme, kuukausittain lähetettävästä sähköpostitiedotteesta ja jäsenlehdistämme saat tietoa yhdistyksestämme ja mahdollisuuksista osallistua toimintaamme itsellesi sopivalla tavalla. Lämpimästi tervetuloa mukaan niin tutut kuin tuntemattomat!

Pirkanmaan ympäristönsuojelupiiri

SLL Nokia ry

  • [email]