Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pirkanmaan piiri Nokian yhdistys

Nokia
Navigaatio päälle/pois

Kuutamoretkellä täydenkuun aikaan

Päivän mentyä mailleen metsän valot ja varjot terävöityivät ja metsään laskeutui taianomainen tunnelma ja hiljaisuus. Kirkkaalla taivaalla hohtanut kuu valaisi metsän ja polun saattoi hahmottaa puiden lomasta.

Kuutamoretkellä tallustimme joustavin gorillan askelin avaruuden lampun loisteessa. Hämärän ja hiljaisen metsän läpi vaeltaminen herätti aistejamme ja tuntojamme. On yllättävää, kuin nopeasti jalkamme oppivat ”lukemaan” polun epätasaisuutta ja kehomme tasapainon hallintaa.

Saavuimme Kivikeskun rantaan nuotiolle evästelemään puheenporinan säestämänä. Kuun valo kilotti jäällä tuhansin timantein. Palasimme tyytyväisinä pakkasen punertamin poskin. Mukana oli 15 kuutamon kulkijaa.

Kuvat: Kaija Helle