Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Nilsiän yhdistys

Nilsiä
Navigaatio päälle/pois

Nilsiän luonnon­­suojelu­yhdistys

Luonto on osa ihmistä ja ihminen osa luontoa. Kevät on luonnossa lisääntymisen aikaa. Keväinen linturetki on oiva keino vakuuttua tästä. 20.5 teimme linturetken Juankosken Rupsanlahteen ja samalla kävimme tutustumassa Karjalankosken vastavalmistuneeseen kalatiehen (erottuu taustalla), joka mahdollistaa vaelluskalojen nousun Nilsiän reitille ja mahdollistaa myös jatkossa vaelluskalojen lisääntymisen reitin yläjuoksulla. Kuvassa etualalla kiveen kiinnitettynä on plakaatti kertomassa hankkeesta.

Lue lisää toiminnastamme vuonna 2021

Kuva: Kirsti Taattola

Periaatteena kestävä kehitys

Nilsiän luonnonsuojeluyhdistys ry on luonnon- ja ympäristönsuojelusta sekä luonnon harrastamisesta kiinnostuneiden paikallisyhdistys.

Nilsiän yhdistys on perustettu 1982. Se toimii Pohjois-Savon piirin alueella ja on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys. Yhdistyksen jäsenmäärä on 35 vuoden 2021 alussa.

Yhdistyksen tehtävänä on vahvistaa luonnon- ja ympäristönsuojelua toiminta-alueellaan sekä syventää luontoon kohdistuvaa harrastusta jäsenistön piirissä.

Vuonna 2021 keskeisenä teemana on vedet kuten suot, kosteikot, purot, joet ja järvet.

Sinäkin olet tervetullut aktiiviseen joukkoomme. Tartu tilaisuuteen! Voit liittyä joukkoomme sivun oikeassa yläreunassa olevan ”LIITY”-painikkeen kautta.

Pohjois-Savon luonnonsuojelupiiri

Nilsiän luonnonsuojeluyhdistys ry.

  • [email]
  • 050 4645458
  • Laitilantie 21, 73300 Nilsiä / y-tunnus. 3040879-5

Ajankohtaista

SIENINÄYTTELY NILSIÄN VIRASTOTALOLLA

Vuotuisiin tapahtumiimme kuuluu kaikille sienistä kiinnostuneille pidettävä sieninäyttely. Tänä vuonna näyttely pidettiin la 4.9 klo 10-13 Nilsiän virastotalolla. Näyttelyn toteutuksesta vastasi etupäässä Soili Kuusela, jolla on hyvä sienilajituntemus. Muutamat innokkaimmat johtukuntamme jäsenet kävivät edellisenä päivänä keräämässä sieniä, jotka sitten asetettiin siististi pahvilautasille ja…

Lue lisää

Konneveden kansallispuiston kanootti- ja risteilyretki 6.-7.8

Pitkään tätä retkeä suunniteltiin ja pöytä oli katettu monipuoliselle retkelle. Kun lähdön hetki koitti, retkeläisiä seikkailuun oli kolme. Sen verran paljon retki tarjosi elämyksiä ja luonnon kauneutta, että on paikallaan kuvien kera jakaa retkikokemuksia. Jos joskus myöhemmin innostuisimme uudelleen.

Lue lisää