Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Nilsiän yhdistys

Nilsiä
Navigaatio päälle/pois

Nilsiän luonnon­­suojelu­yhdistys

Talvi on tullut poikkeuksellisen aikaisin. Tammikuussa olemme joutuneet totuttelemaan 20-30 pakkasasteen kylmiin päiviin ja lunta on tullut runsaasti ja tulee jatkuvasti lisää. Hiihtoladut on saatu kuntoon, ja Tahkobussi liikennöi hiihtäjien ja laskettelijoiden iloksi. Jäät kestävät ja jäällä onkin ihanan rauhallista liikkua. Lopulta myös hiihtolatu Nilsiän rannasta Simolaan on avattu. Lumen lisääntyessä jäällä jalkaisin liikkuminen ei onnistu, vaan pitää olla (metsä)sukset tai lumikengät. Nauttikaa tositalvesta liikkumalla luonnossa runsaasti, josta näyttää vielä tulevan tosi pitkä.

Lue lisää toiminnastamme 2023-2024 Yhdistyksen facebook-sivut

Kuva: Mauri Tiainen

Periaatteena kestävä kehitys

Nilsiän luonnonsuojeluyhdistys ry on luonnon- ja ympäristönsuojelusta sekä luonnon harrastamisesta kiinnostuneiden paikallisyhdistys.

Nilsiän yhdistys on perustettu 1986. Se toimii Pohjois-Savon piirin alueella ja on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys. Yhdistyksen jäsenmäärä on 44 vuoden 2024  alussa.

Yhdistyksen tehtävänä on vahvistaa luonnon- ja ympäristönsuojelua toiminta-alueellaan sekä syventää luontoon kohdistuvaa harrastusta jäsenistön piirissä.

Vuonna 2024 keskeisinä teemoina yhdistyksessä ovat lähiluonto ja sen hyväksi tehtävä luontoa suojeleva työ,  lähiluontoa käsittelevä näyttely Luonto Lainassa -viikon aikana Nilsiän kirjastossa sekä lajikato ja sen torjunta.

Sinäkin olet tervetullut aktiiviseen joukkoomme. Tartu tilaisuuteen! Voit liittyä joukkoomme sivun oikeassa yläreunassa olevan ”LIITY”-painikkeen kautta.

Pohjois-Savon luonnonsuojelupiiri

Nilsiän luonnonsuojeluyhdistys ry.

  • [email]
  • p. 050 4645458
  • Laitilantie 21, 73300 Nilsiä /y-tunnus 3040879-5

Ajankohtaista

Talkoilemassa Valtimon Omavaraopistolla

Viime kesän retkemme Valtimon Omavaraopistolle sai jatkoa 1.2.2024, kun neljä NLY:n jäsentä päättivät tehdä uudelleen retken Omavaraopistolle talkoiden merkeissä. Talkoisiin osallistuivat Hanna Parviainen, Sami Rissanen, Soili Kuusela ja Mauri Tiainen.

Lue lisää