Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Keski-Suomen piiri

Keski-Suomi
Navigaatio päälle/pois

Piirin uusi toiminnajohtaja esittäytyy

Lähes 20 vuotta Keski-Suomen piirin työtekijänä ansiokkaasti toiminut Juhani Paavola jäi eläkkeelle vuoden 2019 lopussa, ja 2.1.2020 piirin tuoreena toiminnanjohtajana aloitti Titta Makkonen.

Titta Makkonen ja japanintatar. Kuvaaja: Markus Seppälä
Suomen luonnonsuojeluliiton Keski-Suomen piirin uusi toiminnajohtaja Titta Makkonen aloitti tehtävässään 2.1.2020.

Olen opiskellut pääaineena ekologiaa ja evoluutiobiologiaa Jyväskylän yliopistossa, ja virallisesti valmistun maisteriksi näillä näkymin helmikuussa 2020. Olen työskennellyt Luonnonsuojeluliitossa jo helmikuusta 2019 lähtien, jolloin aloitin VieKas LIFE -vieraslajihankkeen Keski-Suomen aluekoordinaattorina. Tämän vuoden alusta lähtien työskentelen siis puolet työajastani piirissä ja puolet hankkeessa.

Tiesin jo alakoululaisena, että isona haluan työskennellä luonnon parissa, ja lukiossa tajuntaan iskenyt tietoisuus ympäristön heikosta tilasta lujitti päätöstä lähteä opiskelemaan biologiaa. Opiskeluaikana olen tehnyt harjoittelujakson sekä Ympäristöministeriössä että Luonnontieteellisessä keskusmuseossa (LUOMUS), ja lisäksi vietin puoli vuotta vaihto-opiskelijana Kanadassa. Lisäksi opiskelin sivuaineena ympäristöoikeutta, ja graduni käsitteli Natura-luontotyyppi tulvametsiä Uudellamaalla.

Kiinnostukseni kohteet sekä luonnossa että elämässä ylipäätään ovat monenkirjavat, ja harrastan mm. mökkeilyä, Saapas-vapaaehtoistoimintaa ja kuntosalilla käymistä. Olen asunut Jyväskylässä koko ikäni, ja tällä hetkellä perheeseeni kuuluvat aviomies ja kissa.

Toiminnanjohtajana jatkan työtä mm. Keski-Suomen metsien, soiden ja vesistöjen tilan parantamiseksi ja ylläpitämiseksi. Tämän lisäksi pyrin lisäämään yhteistyötä Keski-Suomen piirin, Luonnonsuojeluliiton keskisuomalaisten paikallisyhdistysten ja muiden luonnonsuojelusta kiinnostuneiden toimijoiden välillä, sillä yhteistyössä on voimaa!

Minut tavoittaa piirin toiminnanjohtajan tehtäviin liittyen osoitteesta keski-suomi(a)sll.fi, puh: 040 354 0063.

VieKas-hankkeeseen liittyvät yhteydenotot pyydän sen sijaan osoitteeseen titta.makkonen(a)sll.fi, puh: 040 194 5978.

Tapaamisiin!

t: Titta Makkonen