Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Espoon yhdistys

Espoo
Navigaatio päälle/pois

Espyy ja Tringa antoivat muistutuksen Finnoon asemakaavasta

Finnoon uudessa kaavaluonnoksessa on jo nyt otettu osittain huomioon KHOn esiinnostamia puutteita, mutta ei riittävästi. Sen vuoksi Lintutieteellinen yhdistys Tringa ja Espoon ympäristöyhdistys ovat tehneet perusteellisen tarkastelun lukuisine muutosesityksineen. Lue muistutus täältä: sekä täydennys täältä:

Yhdistykset esittävät mm. merkittävää muutosta kerrostalorakentamiseen eli yhden korkean (6-9 kerrosta) kerrostalokorttelin kokonaan poistamista kaavasta. Tämä kortteli sijoittuu liian lähelle lintuallasta eli suojavyöhyke jää liian kapeaksi, jotta KHOn päätöksen mukaiset suojelutavoitteet voisivat toteutua. Lisäksi yhdistykset esittävät runsaasti tarkennuksia kaavamääräyksiin.