Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Espoon yhdistys

Espoo
Navigaatio päälle/pois

Suuri luonnonsuojelija Veikko Solantie on poissa

Veikko Solantie biologi, luontoharrastaja, ystävä ja yhdistyksemme aikaisempi puheenjohtaja, hallituksen jäsen ja viimeksi varajäsen ja monin tavoin meille tärkeä ihminen on kuollut 14.11.2021 77 vuoden ikäisenä.

Veikon asiantuntemus ekologiasta ja luonnon monimuotoisuudesta oli ainutlaatuista, joskus kiivastakin, mutta ei koskaan tarpeetonta puhetta luonnon puolesta. Yksikään meistä, jotka hänet tunsivat ei ollut huomaamatta hänen loistavaa muistiaan ja tietomääräänsä sekä kykyä tunnistaa ja julkituoda ongelmia kun hänelle tärkeät asiat olivat uhattuina. Veikko toimi eri aikoina myös Uudenmaan piirin hallituksen jäsenenä. Me Espyyssä ja varmasti ystävät monissa muissa järjestöissä tulevat muistamaan häntä vielä pitkään.

Veikko ja ikitammi