Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Espoon yhdistys

Espoo
Navigaatio päälle/pois

UUSI VALTUUSTO SAA TILAISUUDEN KORJATA ESPOON POHJOIS- JA KESKIOSIEN YLEISKAAVAN HEIKKOUDET

Espoon pohjois- ja keskiosien yleiskaava on otettava uudelleen käsittelyyn Espoon kaupunginvaltuustossa. Uudenmaan ELY-keskus pitää kaavaa monelta osin lain ja valtakunnallisten alueidenkäyttötavoitteiden vastaisena ja antoi siksi kaavasta kirjallisen oikaisukehotuksen. Espoon uusi vastavalittu valtuusto saa nyt tilaisuuden korjata monet virheet, joita kaavan valmistelussa on tehty. Näitä korjausta kaipaavia ongelmia on nostettu ELY:n oikaisukehotuksen ja aiempien lausuntojen lisäksi esiin myös Espoon ympäristöyhdistyksen ja Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piirin yhteisessä laajassa valituksessa Helsingin hallinto-oikeudelle.

Lue lisää täältä: