Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri

Uusimaa
Navigaatio päälle/pois

Piirin kevätkokous valitsi ehdokkaita valtuutetuiksi ja liit­to­ko­kouse­dus­ta­jia 4.4.2022

Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piirin kevätkokous järjestettiin poikkeuslain turvin jälleen etänä. Kokous hyväksyi sääntömuutoksen, jonka voimaantultua kokoukset voidaan järjestää etänä normaalioloissakin. Tämä helpottaa kokouksiin osallistumista pitkän matkan takaa. Piirin kokouksessa oli nytkin ennätysmäärä väkeä, yhteensä 33 henkeä, vaikka ns. oheisohjelmaa ei ollutkaan. Yhdistyksissä on kiinnostusta piirin ja liiton asioihin, koska liitto ja piiri voivat tarjota erilaista tukea ja apua yhdistystoimijoille. Yhteistyöllä voidaan saada enemmän aikaan! Toki nyt on myös liittokokousvuosi ja edustukset kiinnostavat toimijoita.

Piirin kokous valitsi edustajat liittokokoukseen 3. – 4.9.2022 Poriin. Kokoukseen lähtevät puheenjohtaja Laura Räsänen Kirkkonummelta, Hilkka Toivonen Siuntiosta, Mikko Niskasaari Helsingistä, Ilpo Kuronen Helsingistä, Emilia Horttanainen Raaseporista, Mirja Suhonen Porvoosta, Risto Murto Lohjalta, Matti Lipponen Helsingistä, Reija-Riikka Stenbäck Askolasta ja Minerva Schultz Vantaalta.

Tulevalle valtuustokaudelle valittiin piirin ehdokkaat: varsinaisiksi Ilpo Kuronen Helsingistä, Mikko Niskasaari Helsingistä, Oili Karinen Vantaalta, Reija-Riikka Stenbäck Askolasta, Paula Mertsalmi Espoosta ja Mirja Suhonen Porvoosta.

Varavaltuutetuiksi ehdolle valittiin: Emilia Horttanainen Raaseporista, Esa Lehtinen Lohjalta, Hilkka Toivonen Siuntiosta, Yuki Taguchi Vantaalta, Matti Nummelin Hyvinkäältä ja Harri Myllyniemi Järvenpäästä.

Onnea kaikille valituille!

Yhdessä suojelemme suomalaisen luonnon!