Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri

Uusimaa
Navigaatio päälle/pois

Uudenmaan Luonnonsuojelija 2020 -lehti ilmestyi

Suomen luonnonsuojeluliiton uusimaalaiset jäsenet saivat Luonnonsuojelija-jäsenlehden kakkosnumeron välissä paikallisliitteen, Uudenmaan Luonnonsuojelijan.

Vesiensuojelun teemavuosien 2020–21 kunniaksi liitteessä luodataan Uudenmaan vesistöjen tilaa ja kerrotaan, kuinka jokainen voi osallistua toimintaan oman lähivesistön puolesta. Vesien lisäksi suunnataan katse ilmastopäästöihin, tutkaillaan lähimetsien merkitystä poikkeusaikoina sekä tutustutaan perinnemaisemien hoitoon ja vieraslajien torjuntaan. Paikallisyhdistysten aktiivit kertovat, mikä heidät on vetänyt mukaan vapaaehtoistyöhön luonnon puolesta.

Uudenmaan Luonnonsuojelija on luettavissa myös pdf-muodossa. Antoisia lukuhetkiä!