Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri

Uusimaa
Navigaatio päälle/pois

Uudenmaan piirin ym­pä­ris­tö­ju­ris­ti esittäytyy

Uudenmaan piirillä on tänä vuonna ympäristöjuristina Maria Westerman, joka on myös maailmaa paljon kiertänyt biologi.
Maria Westerman ja koala.
Tässä esittäytyy uusi norppatiimiläinen Maria, Uudenmaan piirin ympäristöjuristi.

Olen maalla Nummella oman ikimetsän katveessa asustava laulava ja lumilautaileva biologi (Nord universitet, Norja) ja juristi (Helsingin yliopisto). Metsämme täällä Uudenmaan läntisessä kolkassa ovat kumpuilevia liito-oravien ja valkoselkätikkojen pitkälti luonnontilaisia kotikoloja, joita tutkimme yhdessä brittimieheni ja kaksostyttöjemme kanssa.

Olen ollut onnekas kokemaan luonnon monimuotoisuuden tutkimalla sinipingviinejä Tasmaniassa ja planktonia Huippuvuorilla, hoitamalla koalan- ja kengurunpoikasia takaisin luontoon Australiassa sekä asumalla purjeveneessä Välimerellä. Päällimmäisenä minulle on jäänyt näistä upeista kokemuksista se, että nämä kaikki luonnon ihmeet tarvitsevat kaiken mahdollisen suojelupanoksen ja että luonnonsuojelu toimii kun sen takana on tiimi, joka puhaltaa yhteen ”hiileen”. Olen onnellinen voidessani nyt tehdä kaikkeni Suomen ja Uudenmaan luonnonsuojelun puolesta, yhdessä teidän kanssanne!
Teen tämän vuoden piirin lakiasioita. Sen työtilanteen salliessa voin auttaa myös yhdistyksiä esimerkiksi neuvoilla ja kommenteilla. Jos teillä on isompia tarpeita, katsomme niiden mahdollisuudet esimieheni Tapani Veistolan kanssa. Voimme käydä myös pitämässä lakikoulutuksia yhdistyksissä tarpeen mukaan.

Yhteystiedot: maria.westerman (at) sll.fi, puhelin 045  114 o088